Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει καμμιά πρόθεση ή έστω πληροφορία για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ εφαρμογή του υποδόριου μικροτσίπ σε ανθρώπους, ούτε στις χώρες που αναφέρει το βίντεο, πόσω δε μάλλον ούτε και στην Ελλάδα όπου ούτε καν οι ... ταυτότητες με μικροτσίπ εφαρμόστηκαν`! Και θα καθυστερήσουν, αρχίζοντας δοκιμαστικά κατά το τέλος του 2018. Σημειωτέον ότι στη Γερμανία, στην Κύπρο και σε άλλα κράτη οι ταυτότητες σε κάρτα με μικροτσίπ υπάρχουν εδώ και καιρό και τις χρησιμοποιούν άφοβα Έλληνες και Ορθόδοξοι χωρίς να υποστούν ούτε σκλαβιά, ούτε καταπάτηση των προσωπικών τους δεδομένων.

    Αν δείτε το βίντεο, αποδεικνύεται ότι ελάχιστοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην εφαρμογή αυτή του πειραματικού τσιπαρίσματος. Εκτρώσεις όμως, γίνονται εκατομμύρια στον κόσμο και χιλιάδες στην Ελλάδα. Αλλά μας ενοχλεί όχι το υπαρκτό αλλά το ανύπαρκτο, υποθετικό και μελλοντικό, διότι απλώς είμαστε κατά φαντασίαν Χριστιανοί.

    Όσο για το σήθεν "φακέλωμα" οι σοβαρές αντιρρήσεις θα προερχόταν μόνο από κάποιον που δεν χρησιμοποιούσε κομπιούτερ, κινητό τηλέφωνο, αυτοκίνητο, κάρτες τραπεζών, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, και κυκλοφορούσε με καλυμμένο το πρόσωπο και όλο το σώμα του για να μην τον "πιάνουν" οι δορυφόροι και οι κάμερες.

    Επιπλέον για ιατρικούς και αισθητικούς λόγους προφανώς θα δικαιούτο κάποιος να αρνηθεί τη μελλοντική ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ χρήση εμφυτεύσιμου μικροτσίπ από το Κράτος του, όχι όμως την ιριδοσκόπηση και τη χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων και βιομετρικών στοιχείων. Εξ΄άλλου κάθε το το νέο δαιμονοποιείται άνευ λόγου. Τον πρώτο ατμοκίνητο σιδηρόδρομο τον πετροβολούσαν οι αφελείς Ἐλληνες διότι, λέει, ήταν θηρίο της κολάσεως, ο ίδιος ο διάβολος που βρυχάτο και έβγαζε καπνούς. Τα barcodes τα δαιμονοποίησαν οι Όρθοδοξαράδες διότι, λέει, είχαν το σφράγισμα του Αντιχρίστου, το δε www του internet δήθεν ήταν το 666. Και ΑΜΚΑ και www και τσιπάκια σε κάρτες και μπαρκόουντς και τραίνο χρησιμοποιούμε. Και microchips εμφυτεύουμε μέσα στο σώμα μας, χωρίς να μας φάει κανένας αντίχριστος, όταν είναι χρήσιμα για την υγεἰα μας, όπως σε βηματοδότες και απινιδωτές καρδιάς, εφαρμογές τηλεϊατρικής, εφαρμογές εμφυτεύσιμων μικροκαμερών οράσεως, εφαρμογές νευρολογικές κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υποδόρια εμφυτεύσιμη κάψουλα με microchip δεν νοείται να είναι υποχρεωτική, τουλάχιστον με τη σημερινή κοινωνία μας και για την σημερινή νοοτροπία μας.

    Επειδή όμως αποδεχτήκαμε πολλά, πάρα πολλά, στα οποία παλιότερα αντιδρούσαμε ... "ποτέ μη λες ποτέ". Κάποτε, τα πολιτικά, κοινωνικά, θρησκευτικά μας "πιστεύω" ήταν απόρρητα. Σήμερα μόνοι μας τα εξωτερικεύουμε εθελοντικά και χωρίς φὀβο. Κἀποτε ήταν αυτονόητο το "απόρρητο των επικοινωνιών" και δεν επιτρεπόταν σε κανέναν να ανοίξει έναν ταχυδρομικό φάκελλο και να διαβάσει τί γράφει ο αποστολέας ούτε να παρακολουθήσει τις τηλεφωνικές συνομιλίες. Όποιος το έκανε πήγαινε στη Φυλακή. Σήμερα, επικοινωνούμε με τα e-mails, αλλά και με άλλα μέσα, και δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι για το "απόρρητο". Αλλά κυρίως, μόνοι μας εθελοντικά, εκθέτουμε σε δημόσια θέα τα προσωπικά μας δεδομένα, τις πεποιθήσεις μας, κοινωνικές, πολιτικές, θρησκευτικές, όπως γίνεται στο facebook, skype, viber, twitter και άλλα που δεν γνωρίζω και δεν χρησιμοποιώ. Αλλά και στα blogs εκδηλώνουμε επωνύμως και ανωνύμως τις προσωπικές μας πεποιθήσεις για πολιτικά, θρησκευτικά, οικογενειακά, κομματικά ζητήματα. Αυτά παρακολουθούνται ή μπορούν να παρακολουθηθούν μέσω ηλεκτρονικών ιχνών, όπως και μπορεί να εντοπιστεί και να καταγραφεί το που βρίσκεται το κινητό μας τηλέφωνο, το οποίο συνήθως το έχουμε μαζί μας. Πού είναι το απόρρητο; Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμε ότι, πιθανώς αυτό που μας ενοχλεί σήμερα να μην μας ενοχλεί αύριο, σε μιά πιο ανθρώπινη, πιο Χριστιανική κοινωνία όπου ο ένας δεν θα φοβάται τον άλλον ούτε θα πράττει κάτι για το οποίο θα ντρέπεται ή θα φοβάται την τιμωρία από τον Νόμο.

    Και κάτι άλλο. Ακόμα και σε εκλεκτούς νέους έχει επικρατήσει η "μόδα" των σκουλαρικών σε σημεία του σώματος, αλλά και των μόνιμων τατουάζ στο δέρμα τους. Τα μεν σκουλαρίκια (που ενίοτε είναι επικίνδυνα διότι προκαλούν μολύνσεις, αλλεργίες, τραυματισμούς) μπορούν να απομακρυνθούν, άλλωστε ενίοτε είναι σε ευαίσθητα σημεία και αντιαισθητικά. Και οι βηματοδότες και απινιδωτές καρδιάς με microchip αλλάζονται και ανανεώνονται, ὀπως πολύ ευκολότερα θα μπορούσε να απομακρυνθεί κάποια υποδόρια μικροκάψουλα με "τσιπάκι" RFID. Τα τατουάζ όμως στο δέρμα, η λεγόμενη δερματοστιξία, κατάλοιπο όπως και οι πυροσφραγίδες μαρκαρίσματος των σκλάβων, δούλων, αιχμαλώτων πολέμου κ.α. του παρελθόντος μένουν ισοβίως στο δέρμα, μας "σφραγίζουν" ισοβίως και βγαίνουν πολύ δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου