Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΒΙΝΤΕΟ 7 ΩΡΩΝ. Υπομονη....

ΑΗΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΟΤΣΩΝΗ.

ΑΗΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΟΤΣΩΝΗ.

O μητροπολιτης Αρκαλοχωριου της Κρητης Ανδρεας και ο καθηγητης Χαραλαμπος Ανδρεοπουλος απο τη Λαρισα κινουμενοι και οι δυο στο ιδιο μηκος της διαδρομης τους, ριχνουν βολες εναντιον του μακαριστου αρχιεπισκοπου Ιερωνυμου που αφησε εποχη και εγραψε ενδοξη ιστορια σε δυσκολη χρονικη περιοδο της πατριδας μας και της Εκκλησιας μας.
 Ζωντες στην επομενη ιστορικη περιοδο και εμεις και καμνοντας καποιες απλες συγκρισεις με τους επομενους του Ιερωνυμου αρχιεπισκοπους, βλεπουμε να διαζωγραφιζεται απο  μονο του, το πορτραιτο ενος Γιγαντα, με τρεις νανους.
Δεν θα αποδομηθη ποτε ο Ιερωνυμος Κοτσωνης αλλα θα μεινη στην συγχρονη ιστορια ως μια φωτεινοτατη εκκλησιαστικη προσωπικοτητα που θα τον νοσταλγουν και οι επομενες γενεες, οπως τον νοσταλγουμε και εμεις που τον γνωρισαμε και που ζουμε στην παναθλια εκκλησιαστικη πραγματικοτητα των παναθλιων ημερων μας.

ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ – Μας κυβερνούν οι Αντίχριστοι 0 Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ – Μας κυβερνούν οι Αντίχριστοι

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

 Επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δημιουργήθηκαν επίλεκτα σώματα (σ.σ. από τον Σουλτάνο Ορχάν το
1327), τα σώματα των γενιτσάρων! Στην αρχή τα αποτελούσαν αιχμάλωτοι από τους πολέμους της Αυτοκρατορίας και στην Ελλάδα που ευρισκόταν υπό κατοχή, από χριστιανόπουλα, τα οποία τα έπαιρναν από τις οικογένειές τους σε πολύ μικρή ηλικία και αφού τα τούρκευαν σπέρνοντας το μίσος στην ψυχή τους, τα έθεταν σε στρατιωτική υπηρεσία κατά της Πατρίδος τους και των ίδιων των γονιών τους! Οι γενίτσαροι, επί τέσσερεις αιώνες αποτελούσαν τον πολιορκητικό κριό της πολεμικής μηχανής της Αυτοκρατορίας, που έκαναν τη βρώμικη δουλειά κατά των υπόδουλων Ελλήνων!

Οι γενίτσαροι της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων

Το Σύνταγμα της Ελλάδος στο άρθρο 3 αναφέρει: Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό…
Παραδοσιακά ο λαός μας έζησε μετά την Επανάσταση του 1821, όταν αποτίναξε τον τουρκικό ζυγό από τις πλάτες του, με την ελληνορθόδοξο παράδοση που μεταφερόταν από γενιά σε γενιά!
Δυστυχώς όμως, στα χρόνια της Μεταπολιτεύσεως και ακόμη περισσότερο στα Μνημονιακά χρόνια, οι κυβερνώντες την Πατρίδα, είτε ήταν κυβέρνηση η ΝΔ, είτε το ΠΑΣΟΚ, είτε σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προσπάθησαν με μια σειρά ανθελληνικούς και αντίχριστους νόμους να δηλητηριάσουν την καρδιά και το πνεύμα των ελληνόπουλων, στρεβλώνοντας ή και εκμηδενίζοντας αυτήν την ελληνορθόδοξη παράδοση, διά μέσω της αλλοιώσεως των σχολικών βιβλίων ή παρεμβαίνοντας σε αυτό που χαρακτήριζε την ελληνορθόδοξη παράδοση στα σχολεία!
Έτσι, ποιος θα ξεχάσει τις παρεμβάσεις στα σχολικά βιβλία της Υπουργού Παιδείας της ΝΔ Μαριέττας Γιαννάκου με την συγγραφική της ομάδα που προΐστατο η αλήστου μνήμης Μαρία Ρεπούση;
Ποιος θα ξεχάσει την Άννα Διαμαντοπούλου την Υπουργό Παιδείας του ΠΑΣΟΚ;
Ωστόσο η σημερινή κυβέρνηση είναι πράγματι μια κυβέρνηση αντίχριστων! Όχι άθεων, γιατί οι άθεοι δεν πολεμούν την Ορθοδοξία, αλλά κατά κυριολεξία Αντίχριστοι, πολέμιοι δηλαδή του Χριστού μας και της προς αυτόν Πίστεώς μας!

Μας κυβερνούν οι Αντίχριστοι που ισλαμοποιούν την Πατρίδα

Αυτή λοιπόν η αντίχριστη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου “βιάζει” καθημερινώς την Ορθοδοξία!
Αυτοί οι “σατανάδες” είναι πολέμιοι της θρησκείας της αγάπης, της Ορθοδοξίας και υπέρμαχοι της θρησκειολογίας, που είναι ο Δούρειος Ίππος της ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας, αφού πρώτα πλημμύρισαν τα ελληνικά σχολεία με μουσουλμανόπαιδα, εκτελώντας το σχέδιο της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης!
Την θρησκειολογία την εφάρμοσαν ήδη στα σχολεία μας, ξεριζώνοντας από τα ελληνόπουλα τον Χριστό, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τα “χαρίσματα” του Μουσουλμανισμού και του ιερού τους βιβλίου του Κορανίου! Της θρησκείας του μίσους, που δυστυχώς στις ημέρες μας βιώνουμε το “μεγαλείο” της με τα πάμπολλα τρομοκρατικά χτυπήματα που διαπράττουν οι φανατικοί υποστηριχτές της σε όλο τον κόσμο, με εκατόμβες αθώων ανθρώπων, εν ονόματι του Αλλάχ!
Έτσι, στην Ελλάδα της Ορθοδοξίας διδάσκουν τα παιδιά μας, μεταξύ των άλλων τραγικών, στο βιβλίο Θρησκευτικών της Γ΄ Δημοτικού πως ο Αλλάχ είναι ελεήμων και φιλεύσπλαχνος!
Αν δεν είναι σύγχρονοι γενίτσαροι αυτοί, τι ακριβώς είναι;
Και αν κάποιος ισχυρισθεί ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μετατρέψει το κράτος σε ουδετερόθρησκο, θα απαντήσω πως όχι, το μετατρέπει σε κράτος του Ισλάμ, αφού με την αθρόα λαθρομετανάστευση σύντομα θα γίνει η Ελλάδα, μια ακόμη Μουσουλμανική χώρα!

Πού βρίσκεται η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας;

Η εισαγωγή της θρησκειολογίας στα σχολεία μας είναι η κορυφή του παγόβουνου που μόλις άρχισε να λιώνει και είναι ο προάγγελος του μεγάλου κακού που θα ακολουθήσει!
Και το ερώτημα που πλανάται επάνω από την ελληνική Κοινωνία είναι, πώς ακριβώς αντιδρά η Ιεραρχία της Ελλαδικής Εκκλησίας;
Με έκτακτη σύγκλιση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 27 Ιουνίου 2017 για το μάθημα των Θρησκευτικών;
Ε και! Η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας, έκανε της κυβέρνησης “τα μούτρα κρέας”, που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας!
Εξαίρεση στον θλιβερό κανόνα των θλιβερών κοσμικών Ιεραρχών μας, κάποιοι λίγοι πεφωτισμένοι Ιεράρχες μας, όπως ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, που σηκώνουν σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς για το Έθνος μας, το Σταυρό του Μαρτυρίου!
Όμως, ας καταλάβει η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας και ας κηρύξει έναν θρησκευτικό ανένδοτο αγώνα κατ΄ αυτής της κυβερνήσεως!
Έχει ως τεράστιο όπλο την αθρόα, αυτόβουλη, χωρίς κανένα κάλεσμα μάζωξη του λαού μας, που πλημμυρίζει τις Ορθόδοξες Εκκλησιές μας!
Χωρίς να τάζουν στο λαό μας λαγούς με πετραχήλια, χωρίς να εκλιπαρούν την όποια μάζωξη! Ο Χριστός μας είναι αυτός που τραβάει σαν το μέλι τον πιστό λαό μας!
Ας λάβει τις αποφάσεις της η Εκκλησία της Ελλάδος! Έφθασε ο κόμπος στο χτένι!
Απαιτείται ρήξη και ανατροπή του σάπιου και του διεφθαρμένου πολιτικού Συστήματος που μας κυβερνά!!
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟ  ΑΥΤΗΣ κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟ
 
Χαίρετε εν Κυρίω,
Εδώ και ενάμισι περίπου χρόνο έχει χυθεί πολύ μελάνη σχετικά με την ψευτοσύνοδο του Κολυμπαρίου στην Κρήτη και καλούμεθα ακολουθώντας  εσάς τους κληρικούς  και  Επισκόπους μας να δεχθούμε  τις αποφάσεις και τα συμπεράσματα αυτής.
Σας πληροφορούμε πως εμείς οχυρωνόμαστε πλέον μέσα στα αποστολικά τείχη της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας μας και δεν αποδεχόμαστε αυτές τις αποφάσεις. Δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν συγκατατιθέμεθα να εξισώνουμε  την πίστη μας  στον Τριαδικό Θεό μας με της  αιρέσεις και σε  καμιά περίπτωση δεν αποκαλούμε αυτές «Ιστορικές Εκκλησίες». Αλήθεια, συνειδητοποιήσατε  π. Θεόκλητε τι πραγματικά εισαγάγατε στην Πίστη μας αλλά και στην πατρίδα μας με αυτήν την τάχα και σύνοδο; Σκύψτε και αναλύστε τις αποφάσεις της «συνόδου» της Κρήτης  με τις οποίες συμφώνησε, δεν επικύρωσε και σιγοντάρισε και η Ιερά  Σύνοδος  της Εκκλησίας της Ελλάδας  όλοι εσείς  οι επίσκοποι και κληρικοί που δεν διαμαρτύρεσθε. Και λίγο έως πολύ είναι αυτά τα οποία σερβίρονται στα παιδιά μας με τα δήθεν βιβλία  των θρησκευτικών. Σε όλη την υποχρεωτική εκπαίδευση  οι μαθητές και οι μαθήτριες δυστυχώς διδάσκονται πως όλα τα δόγματα είναι  Εκκλησίες.  Εκκλησία βέβαια είναι ΜΙΑ, και είναι αυτή που ίδρυσε ο Ιησούς Χριστός και κεφαλή αυτής είναι ο  Ίδιος.


(Μ. Βασίλειος – Επιστολή (99) προς κόμητα Τερέντιο)

Για Εκκλησιαστική κοινωνία χωρίς παραμορφωμένη την ορθή πίστη, γράφει ο Μ. Βασίλειος στην επιστολή του. Υπογραμμίζει την ορθή πίστη ως τον θεμελιώδη δογματισμό, ως την θεμελιώδη προϋπόθεση εκκλησιαστικής ενότητας – κοινωνίας, ως την στάση που καθορίζει τον πιστό ως μέλος της αληθινής Εκκλησίας.
«Την πίστιν ετυμολογητέον, την περί το όν στάσιν της ψυχής ημών», παρατηρεί ο Κλήμης Αλεξανδρείας.
Με απλά λόγια: «Την πίστη πρέπει να την ετυμολογήσουμε, ως τη στάση της ψυχής μας απέναντι στο όν».
Με δεδομένο αυτό το ετυμολογικό της πίστεως και την πλούσια θεολογική παράδοση της Εκκλησίας, ο Μ. Βασίλειος καθορίζει την Εκκλησιαστική ενότητα – κοινωνία.

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Σημερα το απογευμα και ωρα 7 γινεται ειρηνικη συγκεντρωσι και διαμαρτυρια, μακρυα απο το κινηματοθεατρο στο παρκο της ΧΑΝΘ απο ειρηνικους ορθοδοξους χριστιανους με την συμμετοχη σεμνων Ορθοδοξων Πατερων.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Δυστυχως την συγκεντρωσι μπροστα στο θεατρο την καπελωσαν τα αναρχικα στοιχεια καποιων παλαιοημερολογιτων, που με τις τραμπουκικες πραξεις τους, εκθετουν το Ευαγγελιο, οπως  ο διαβοητος Κλεομενης και οι παρομοιοι του, ο Θοδωριδης και ο Λαζακης. Μαζι τους συμμαχησαν και καποιες "ομαδες κρουσεως" βιαιοπραγων του Ωραιοκαστρου που συνεληφθησαν για επιθεσεις τους εναντιον των αστυνομικων.

Σημερα το απογευμα και ωρα 7 γινεται ειρηνικη συγκεντρωσι και διαμαρτυρια, μακρυα απο το κινηματοθεατρο στο παρκο της ΧΑΝΘ, απο ειρηνικους ορθοδοξους χριστιανους με την συμμετοχη σεμνων Ορθοδοξων Πατερων.

---------------------------------

Για την θεατρική παράσταση ''Η ώρα του Διαβόλου''

maxresdefault.jpg
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»
Ἐν Πειραιεῖ τῇ 20ῃ Ὀκτωβρίου 2017
Ἐπειδή γίνεται μεγάλος θόρυβος μέ τήν θεατρική παράσταση πού παίζεται στήν Θεσσαλονίκη «Ἡ ὥρα τοῦ διαβόλου» τοῦ Πορτογάλου ποιητή καί συγγραφέα Φερνάντο Πεσσόα (Fernando Antonio Nogueirade Seadro Pessoa), ὁ ὁποῖος γεννήθηκε τό 1888 καί πέθανε τό 1935 διαλυμένος ἀπό τόν ἀλκοολισμό σέ ἡλικία 47 ἐτῶν, ἀναφέρομε ὅτι ὑπῆρξε ἐνθουσιώδης μέ τόν ἐσωτερισμό, τόν ἀποκρυφισμό, τόν ἑρμητισμό, τήν ἀριθμολογία καί τήν ἀλχημεία. Ὑπῆρξε λάτρης τοῦ νεοπαγανισμοῦ, τῆς θεοσοφίας καί τοῦ ροσιτρουσιανισμοῦ καί ἄμεσος συνεργός τοῦ γνωστοῦ σατανιστή καί ἀποκρυφιστή Aleister Crowley, ὁ ὁποῖος κατεδικάσθη στήν Ἰταλία γιά τελετουργικές δολοφονίες γυναικῶν. Ὁ Πεσσόα μετέφρασε στά πορτογαλικά τό ποίημα τοῦ Crowley «Hymnto Pan».

Εἶναι γνωστό ὅτι ὁ σατανιστής Aleister Crowley ἀνῆκε στό ἑρμητικό τάγμα «Χρυσή Αὐγή» τοῦ ὁποίου ἱδρυτικό στέλεχος ἦταν ὁ Ἰρλανδός ποιητής  W. B. Yeats, τό ὁποῖον ἀναφέρει
ὁ Γ.Γ. τοῦ Λαϊκοῦ Συνδέσμου Χρυσή Αὐγή κ. Ν. Μιχαλολιάκος στόνπρόλογο τοῦ βιβλίου τοῦ Ὀδυσσέως Πατεράκη, ἐκδ. Ἐλεύθερη Σκέψις 1982, «Τό ἀστραφτερό σκοτάδι τοῦ ἑωσφόρου - Ἐθνική τῶν Ἑλλήνων Θρησκεία». Ἰδιαιτέρας μνείας πρέπει νά τύχη τό γεγονός ὅτι ὁ ἴδιος ὁ κ. Ν. Μιχαλολιάκος στήν ποιητική του συλλογή «Ἡ ἐξομολόγησις ἑνός ἐθνικοῦ», ἐκδ. Νέα Σπάρτη, πού ἀνετυπώθη τό 2008 ἔχει καί αὐτός ὕμνο στόν Πάνα, ὅπως ἀκριβῶς ὁ Aleister Crowley, τοῦ ὁποίου τόν ὕμνο μετέφρασε στά πορτογαλικά ὁ Πεσσόα.
 Τά συμπεράσματα στούς ἐκλεκτούς ἀναγνῶστες καί γιά τό θεατρικό ἔργο καί γιά τόν συγγραφέα του.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΠΩΣ ΚΑΙ… ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΤΗΝ… ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η πηγή του Χριστιανισμού είναι η Μικρά Ασία όπου ο χριστιανισμός έγινε παγκόσμια θρησκεία.
Τελευταία έχουμε… περίεργες στο θρησκευτικό πεδίο εξελίξεις στην Μικρά Ασία.
Όπως βλέπουμε στον χάρτη που δημοσίευσαν τουρκικά ΜΜΕ, το Βατικανό, που ενδιαφέρεται άμεσα για μεγάλη διείσδυση στην Μικρά Ασία, την έχει διαιρέσει σε τρεις μεγάλες διοικητικές περιφέρειες.
Η πρώτη είναι το Vicariato της Κωνσταντινούπολης.
Η δεύτερη είναι το Vicariato της Ανατολίας.
Η τρίτη είναι η Arcidiocesi της Σμύρνης.
Το ενδιαφέρον του Βατικανού είναι αυξανόμενο εν όψει, όπως τονίζεται, σημαντικών εξελίξεων στην περιοχή, σε μια περιοχή όπου ήταν ανάκαθεν η πρώτη μεγάλη εστία της Ορθοδοξίας. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό η δραστηριότητα των παπικών με συνηχείς αποστολές σε όλη την έκταση της Τουρκίας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Όταν ήμουν στο χειρουργείο και ήμουν κοιμισμένη, το λέω και ανατριχιάζω, είδα μια μορφή, είδα έναν νέο άνθρωπο, έλαμπε το πρόσωπό του, και κατάλαβα ότι ήταν ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.

Η ηθοποιός Αθηνά Βούλγαρη μιλά για θαύμα: ΄΄ Είδα τον Αγιο Ιωάννη τον ρώσο μέσα στο χειρουργείο΄΄






-Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου για τη δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι-Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω επέστρεψε σήμερα το πρωί η Ανθή Βούλγαρη μετά το δύσκολο χειρουργείο που έκανε στο κεφάλι. Η δημοσιογράφος μίλησε για όσα έζησε και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τη δύσκολη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.«Έχει γεμίσει το σπίτι εικονίτσες, σταυρουδάκια, λουλούδια, αρκουδάκια από τον κόσμο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για τα μηνύματά του. Όταν ήταν να μπω, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολο χειρουργείο ήταν. Κράτησε οκτώ ώρες. Είχα διαγνωστεί με έναν καλοήθη όγκο μπροστά στο μέτωπο. 

Έγινε μια τομή στο κεφάλι, λέγεται κρανιοτομή αυτή η μέθοδος.

Ο γιατρός μπήκε μέσα τηλεσκοπικά και με το νυστέρι τον αφαίρεσε. Ήταν να μείνω εντατική, αυτό το άγχος είχα. Τελικά μου είπαν ότι ο εγκέφαλός μου ήταν τόσο ήρεμος, που δεν χρειάστηκε. Ξύπνησα πάρα πολύ εύκολα. Πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο. Εκεί έπρεπε να με ξυπνάνε ανά μισάωρο για να μην πέσω πάλι σε καταστολή. Καταλάβαινα, αλλά δεν ήμουν σε πλήρη εγρήγορση, ήθελα να κοιμηθώ, κανονικά επικοινώνησα με το περιβάλλον μου την επόμενη μέρα.
Το ήξερα ότι είχαν πάει όλα καλά, πριν ξυπνήσω. Όταν ήμουν στο χειρουργείο και ήμουν κοιμισμένη, το λέω και ανατριχιάζω, είδα μια μορφή, είδα έναν νέο άνθρωπο, έλαμπε το πρόσωπό του, και κατάλαβα ότι ήταν ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος. Και ήξερα ότι ήταν όλα καλά. Μετά από δύο μέρες που περπάτησα, βγαίνω στο διάδρομο του νοσοκομείου και όπως γυρνάω το κεφάλι μου βλέπω μια εικόνα και ήταν ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος. Θα πάω στο μοναστήρι, το έχω δρομολογήσει. Δεν ξέρω αν πιστεύετε, αλλά εγώ το είδα, μου έγινε. Εγώ το έζησα το θαύμα.
Τις πρώτες μέρες ήμουν με πάρα πολλά φάρμακα. Είχα συνέχεια υπνηλία. Την τρίτη μέρα έγραψα ένα μήνυμα ότι πήγαν όλα καλά αλλά χρειάζομαι ηρεμία. Είχα αρκετό πονοκέφαλο, δεν αισθανόμουν το κεφάλι μου…».

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Μηπως ειδατε ποτε κανενα δικο μας ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ να μιλησε ποτε ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ σαν τον Βλαντιμιρ Πουτιν; Ο πατηρ Παϊσιος ελεγε γι αυτους τους Καραγκιοζηδες:''Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις Ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι Ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν...''


Ο Β.Πούτιν μιλά για την μυστική βάπτιση του ως ορθόδοξου την ημέρα που εόρταζε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ δίνοντας …

… τεράστια μαθήματα σε άθεους ή υποκριτας Έλληνες πολιτικούς (Βίντεο)

Του Βασίλη Καπούλα




Ο πανίσχυρος πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας , ο άνθρωπος που διοικεί έναν από τους δύο ισχυρότερους στρατούς στον κόσμο, Β.Πούτιν, ανοίγει την καρδιά του ταπεινά και μιλάει για την μυστική
βάπτιση του σε ορθόδοξο με όλο το τυπικό , τον καιρό της παντοδυναμίας του άθεου κομουνισμού στην χώρα του. Ο ορθόδοξος ηγέτης της Ρωσίας βαπτίστηκε την ημέρα που εόρταζε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ , συμβολική ημέρα κατά τον ίδιο αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο,  από ένα ηγέτη που όπου στέκεται ομιλεί για την ορθοδοξία και τις πανανθρώπινες αξίες τις οποίες αυτή η αληθινή θρησκεία πρεσβεύει.
Μάλιστα ανέφερε ότι ο παπάς που τον βάπτισε πρότεινε το όνομα Μιχαήλ λόγω της εορτής του Αγίου Αρχαγγέλου εκείνη την σημαδιακή ημέρα , αλλά η μητέρα του του είχε αποφασίσει να δώσει το όνομα του πατέρα του Βλαδίμηρο που στα ρωσικά σημαίνει » κυρίαρχος του κόσμου».
Είναι εκπληκτικό να βλέπεις τον ηγέτη του μεγαλύτερου έθνους στη γη και τον πιο συντηρητικό  πολιτικό, να μιλά για την οικεία πίστη την ορθοδοξία και για την οικογένεια.
Συγκεκριμένα τα  Χριστούγεννα του 2012 στις 3 το πρωί, μετά από μια νυχτερινή επίσκεψη του  στον Καθεδρικό Ναό της Μεταμόρφωσης στην Αγία Πετρούπολη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν βέβαια συναντήθηκε από δημοσιογράφους.
Ίσως επειδή είδε ότι τον περίμεναν πήγε κοντά τους  με ενθουσιασμό.
Εκεί ξαφνικά τους αποκάλυψε ότι πήγε στην συγκεκριμένη εκκλησία διότι εκεί είχε βαπτιστεί από μία γειτόνισσα ορθόδοξη φυσικά (κάτω από την μύτη του πατέρα του, ενός  αφοσιωμένου κομμουνιστή), με χίλιες προφυλάξεις υπό τον φόβο της μυστικής αστυνομίας που κυνηγούσε τότε ανελέητα τους χριστιανούς .
Μιλώντας για τους γονείς του, το πρόσωπο του ηγέτη της Ρωσίας ξαφνικά έλαμψε ειδικά στην αναφορά για την μητέρα του διότι η απόφαση για την βάπτιση του πάρθηκε από κοινού μαζί με την γιαγιά του. Ηταν δική τους καθαρά απόφαση πέρα από τις εντολές του κομουνιστικού κόμματος και του πατέρα του .
Αυτές οι δύο απλές γυναίκες όμως, αψήφησαν τα πάντα μέσα σε μια ταραγμένη εποχή στην οποία ο κομμουνισμός ήταν κάτι σαν επίσημη «θρησκεία» στην ΕΣΣΔ , και φρόντισαν να κάνουν αυτό που έκαναν οι Ρώσοι πριν το 1917 και την έλευση των Μποσλεβίκων, ως καλοί και πιστοί χριστιανοί
Γι αυτό έχουν δίκιο οι Άγιοι γέροντες μας στην Ελλάδα, λέγοντας  ότι την Ρωσία που βλέπουμε σήμερα την «κράτησαν» οι γυναίκες και ειδικά οι γιαγιάδες που δεν καταλάβαιναν ούτε  από κομμουνισμό ούτε από «πατερούληδες του έθνους» όπως τον Στάλιν και οι όμοιοι του.
Με αφορμή τον πρόεδρο της Ρωσίας όμως και την συγκλονιστική εξομολόγηση του, μπορούμε να συγκρίνουμε την κατάσταση που λαμβάνει χώρα στην πατρίδα μας αυτήν την περίοδο από κάποιους άλλους νέους Κομουνιστές που λοιδορούν οτιδήποτε έχει να κάνει με την άγια θρησκεία μας, την ορθοδοξία, που φυλάει τον ελληνικό λαό εκατοντάδες χρόνια δια πυρός και σιδήρου.
Όποιος λέει ότι είναι χριστιανός ορθόδοξος στην Ελλάδα τελευταία οπουδήποτε, λοιδορείται και περιπαίζεται από ένα ολόκληρο σύστημα που «ζει και αναπνέει» με σκοπό να ξεριζώσει αυτό που δεν κατάφεραν οι Οθωμανοί 400 χρόνια σκλαβιάς.
Τίποτα όμως δεν πρόκειται να καταφέρουν ούτε αυτοί ούτε κανένας άλλος…

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ποτέ μην ξεχνάς ότι είσαι μικρός Θεός μέσα στην λάσπη!

Ποτέ μην ξεχνάς ότι είσαι μικρός Θεός μέσα στην λάσπη!



Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς: Διαβάστε τα συγκλονιστικά λόγια-πατρικές συμβουλές του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς προς τους ανθρώπους τα οποία αποτελούν έναν εξαιρετικό οδηγό ζωής σχετικά με τη στάση που θα πρέπει να κρατάει στη ζωή του ο πιστός Χριστιανός προκειμένου να διαφυλάξει την ψυχή του.


Άνθρωπε!
Αδελφέ!
Ποτέ μην ξεχνάς ότι είσαι μικρός Θεός μέσα στην λάσπη!
Μέσα στην λάσπη του σώματός σου εσύ έχεις την ζώσα Εικόνα του Θεού.
Πρόσεχε πως ζης.
Πρόσεχε τι κάνεις με την Εικόνα του Θεού που είναι μέσα σου.

Εύχομαι ο Αγαθός Κύριος να χαρίση στην καρδιά του καθενός μας όλα τα ουράνια δώρα, όλες τις ευαγγελικές αρετές: την πίστι και την αγάπη, την ελπίδα και την προσευχή, την νηστεία και την υπομονή, την πραότητα και την ταπείνωσι, ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε όλο αυτόν το φοβερό επίγειο αγώνα, να διαφυλάξουμε στην ψυχή μας την θεία μορφή και να μετατεθούμε από τον κόσμο αυτό προς τον Αναστάντα Κύριο σε εκείνο τον κόσμο.

TI ΣΧΕΣΙ ΕΧΕΙ Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ;






TI ΣΧΕΣΙ ΕΧΕΙ Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ;



Η Χαρίκλεια Νικοπούλου εμφανίζεται στο κόσμο ως χριστιανή πατριώτισσα, εμφανίζεται να έχει καλές σχέσεις με Μοναστήρια και εκκλησιαστικά πρόσωπα, συνάμα όμως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ όπως ο Αρχιμασωνος κ. Μανέας. 
Μάλιστα ο ίδιος δημοσιεύει στην επίσημη Ιστοσελίδα του Ελευθεροτεκτονισμού του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου της Ελλάδος την δωρεά του προς την «ηρωική ελληνίδα δασκάλα» όπως την αποκαλεί: «Εξώπλισαν με 100 καθίσματα και 50 θρανία το Πομακικό Σχολείο Άνω Δερρίου Έβρου, ενισχύσαντες το έργο της ηρωικής Ελληνίδος Διδασκαλίσης Χαράς Νικοπούλου, βραβείο Ακαδημίας Αθηνών».




Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

OMOΛΟΓΙΑ: Ο Αγωνιστης μητροπολιτης Καλαβρυτων και Αιγιαλειας κ. Αμβροσιος συνεχιζει να σφυροκοπει πολιτικους και εκκλησιαστικους αρχοντες

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!

ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΚΟΝΤΟΝΗΣ

 ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!

________Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε, ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής προ ολίγων ημερών επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο με σκοπό να τον ενημερώσει για το θέμα του Νόμου, που αφορά τις έμφυλες ταυτότητες. 
______Στη συνάντησή τους, λοιπόν, αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό! «Ο υπουργός Δικαιοσύνης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις διεθνείς δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα για το συγκεκριμένο θέμα....»!!!
_____Ελάτε, λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι και αδελφοί, να φιλοσοφήσουμε πάνω στα λόγια αυτά! Ο κ. Υπουργός ωμίλησε για «τις διεθνείς δεσμεύσεις», τις οποίες έχει αναλάβει η Χώρα μας για το θέμα «έμφυλες ταυτότητες». Τι σημαίνει αυτό;
________Με την απλή λογική, σημαίνει, ότι κάποιοι άλλοι έδωσαν εντολή στην Κυβέρνηση Τσίπρα να νομιμοποιηθούν στην Ελλάδα οι έμφυλες ταυτότητες, δηλ. να δοθεί το δικαίωμα αλλαγής φύλου, Ο γεννημένος ως άνδρας να γίνεται γυναίκα με μιά απλή Δήλωση, ακόμη και στην ηλικία των 15 ετών. Οι δικοί μας, αντί να αρνηθούν, και να αντισταθούν, έσπευσαν να εκτελέσουν τις εντολές των! Με άλλα λόγια η Κυβέρνηση Τσίπρα εφάρμοσε με ακρίβεια τις εντολές των όποιων αθέων καί μάγων του διεθνούς  Loby! Χωρίς αιδώ μιμήθηκαν τις ......κότες! Χωρίς ντροπή,  χωρίς συστολή, μιά κοτούλα υποκύπτει στον ......κόκκορα! η κοτούλα, κάθεται φρόνιμα στα πόδια της, για νά κάνει ο .......κόκκορας το κέφι του καταμεσής του δρόμου! Μπράβο τους! Έτσι και οι δικοί μας χωρίς αιδώ μιμήθηκαν τις ......κότες! Ούτε τσίπα δεν τους έμεινε! Έγιναν αναίσχυντοι!
_______Και ποιοί και που είναι αυτοί οι των διεθνών δεσμεύσεων;   Μα στο Διεθνές στερέωμα! «Διεθνείς Αποφάσεις», είπεν ο κ. Υπουργός στον Αρχιεπίσκοπο!  Πρόκειται για  το σύστημα και κίνημα, που ακούει στο όνομα «Παγκοσμιοποίηση», ένα σύστημα αθέων και μάγων, που προσπαθεί να ισοπεδώσει τα πάντα! Συνεπώς  άλλοι «αποφασίζουν πρίν από εμάς, για εμάς» κι εμείς καθόμαστε σαν...... τις κοτούλες! Εκτελούμε τις .....αποφάσεις τους! Με άλλα λόγια, εάν αύριο «οι Διεθνείς Καπεταναίοι» αποφασίσουν να .......ξεβρακωθούμε στη μέση του δρόμου, (συγγνώμην για την έκφραση, αλλά τώρα πια η ευγένεια δεν χωράει), αυτοί οι κύριοι, οι πουλημένοι που μας κυβερνούν, θα σπεύσουν να ψηφίσουν νόμο, ώστε να εφαρμόσουμε τά γούστα τους; 'Ελεος, πια, αδελφοί μου! Κύριε Τσίπρα, χάθηκε αυτό, που λέγεται «τσίπα»;  Ντροπή σας, κύριοι! Αίσχος! Ξεπουλήσατε τα ιερά και τα όσια της φυλής μας! Τσίπρας ....χωρίς γραβάτα, δεν μας πειράζει! Τσίπρας ....χωρίς γάμο, μας σκανδαλίζει! Τσίπρας με.....αβάπτιστα τα παιδιά του, μας προβληματίζει! Αλλά Τσίπρας ......χωρίς τσίπα, μας ενοχλεί αφάνταστα! 
________Και καλά! Βγάλατε την τσίπα από πάνω σας! Αλλά τουλάχιστον δεν θάπρεπε όχι να το ομολογείτε, αλλά να το κρύβετε; «Ο υπουργός Δικαιοσύνης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις διεθνείς δεσμεύσεις, που έχει αναλάβει η χώρα για το συγκεκριμένο θέμα», έγραψαν τα ΜΜΕ! Με τον τρόπο αυτό μας δίδετε το δικαίωμα να σας ονομάσουμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Ο Ελληνικός Λαός σας ψήφισε για να «φυλάσσετε Θερμοπύλες» και όχι για νά δώσετε «γην και ύδωρ» στους Ξένους. Όχι για να γίνετε οι .....κοτούλες στά κοκκόρια της Ευρώπης και στις αναίσχυντες επιθυμίες  των Ξένων Δυνάμεων!
________Αδελφοί μου Έλληνες: Η Ελλάδα μας ευρίσκεται υπό κατοχήν! Όχι μόνον οικονομικήν, αλλά και ΗΘΙΚΗΝ! ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΔΗΛ. ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΜΑΣ!!!! Κι εμείς κοιμώμαστε «τον ύπνον του δικαίου»! Ψηφίσαμε τον Τσίπρα και χάσαμε την Τσίπα! 'Ενα γράμμα, ένα «ρ», κρύβει την πραγματικότητα!  
_____Στα πανό γράψαμε:  Η Χριστιανική Ηθική δολοφονήθηκε! 
_____Έχουμε άδικο; 
_____Δεχθείτε, λοιπόν, τα συλλυπητήριά μου!       

Αίγιον, 18 Οκτωβρίου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 

ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΑΝΑΛΙ 

SKAY ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ… «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΝΩΜΗΣ» (βίντεο)



Σε ζωντανή σύνδεση με το Αίγιο ο πατήρ Αθανάσιος μιλάει για την απόφαση του Μητροπολίτη να χτυπούν μια εβδομάδα πένθιμα οι καμπάνες!
Τα λεγόμενα του κληρικού δεν άρεσαν στους παρουσιαστές του ΣΗΜΕΡΑ και έτσι τον πίεζαν να ολοκληρώσει κάτι που έκανε τον πατέρα Αθανάσιο να πει

«Είχατε πριν τον κύριο Μπαλάφα που μίλαγε για αρκετή ώρα»
«Είναι υπουργός είναι κάτι διαφορετικό» του του απάντησαν οι 2 παρουσιαστές!
«Υπουργός είναι αλλά είναι προδότης της χωράς» είπε ο πατήρ Αθανάσιος με αποτέλεσμα να τον κλείσουν άρον άρον.




 




ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ROTHSCHILDS & ΕΛΛΑΣ



1










ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ…………….,!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ (ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ»)!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΑΟΥΛΗ ΤΟ 1826 ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΑΡ’ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΑΦΙΔΑΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1836 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦOΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΜΕΪΣΟΝ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΔΙΩΡΙΖΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΜΕΪΣΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 4 ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ :
• ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, • ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ • ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ KAI ΣΗΜΕΡΑ (ΠΟΥ ΩΣΤΟΣΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ)
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Η.Π.Α..
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΓΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΡΡΩΣΘΕ!!!
Πηγή: Από το διαδίκτυο
NIK LAMPIRIS
Σήμερα το μίσος των Σιωνιστών Παγκοσμιοποιητών ROTHSCHILDS εναντίον της Ελλάδος, εκδήλωνεται με τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, τα Μνημόνια, τις Αξιολογήσεις, τους Μουσουλμάνους Λαθρομετανάστες, Λιτότητα, CAPITAL CONTROLS, Προαπαιτούμενα, Κόφτης, η Γαλλο-Εβραία Λαγκάρντ του ΔΝΤ των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, οι δούλοι των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ «Θεσμοί», η διάσωση των Τραπεζών των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ με χρήματα του Ελληνικού Λαού, οι υπηρέτες των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ πολιτικοί που κυβερνούν την Ελλάδα, η απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, και τέλος ο διαμελισμός της Ελλάδος για λογαριασμό εχθρικών γειτονικών χωρών των Βαλκανίων.
Σήμερα οι φόροι που πληρώνει ο Έλληνας, μέσω της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πηγαίνουν στα ταμεία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω ΔΝΤ & ΕΚΤ.
Ειδικά το ΔΝΤ συντηρείται από τους φόρους του Έλληνα!!!
Σήμερα βρήκαν τον «Αριστερό» Σιωνιστή ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά την Ελλάδα.
Η δημιουργία της πρώην ΕΣΣΔ οφείλεται στη Παγκόσμιο Σιωνιστική Κυβέρνηση, και όταν έπαψαν να τους χρειάζονται, «τους κατέρρευσαν».
Να μην ξεχάσουμε και τον Εμφύλιο πόλεμο των Ελλήνων, κατόρθωμα της τότε ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης του Πλανήτη Γη, των ROTHSCHILDS.
ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ-EΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΏΝ ROTHSCHILDS
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017




“Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 1967-1974”
H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ.      ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ!
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες, αναγκαζόμαστε και πάλι να επανέλθουμε στο θέμα με το οποίο είχαμε ασχοληθεί και στα δύο προηγούμενα φύλλα της εφημερίδας μας, την συκοφάντηση του Αρχιεπισκόπου της αγάπης, της πραότητος και της ταπεινότητας Ιερωνύμου Α΄ Κοτσώνη ο οποίος άφησε τη σφραγίδα των μεγάλων έργων στην ελλαδική Εκκλησία.
Και τούτο συμβαίνει διότι λάβαμε απαντητική επιστολή από τον συγγραφέα του βιβλίου «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 1967-1974» “ιστορική και νομοκανονική προσέγγιση” κ. Χαρ. Ανδρεόπουλου, που για λόγους δημοσιογραφικής και χριστιανικής υποχρεώσεως την δημοσιεύουμε ολόκληρη και συγχρόνως  απάντησή μας ως αντίλογο στα γραφόμενά του, ώστε ο κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης και ερευνητής να βγάλει τα συμπεράσματά του. Θα θέλαμε πρώτα να ευχαριστήσουμε μητροπόλεις, μοναστήρια, ηγουμένους, μοναχούς ιερείς επιστήμονες και απλούς πολίτες για τα μηνύματά τους, που μας ζητούν μάλιστα να συνεχίσουμε να ξεσκεπάζουμε τους κρυπτώμενους διαστρεβλωτές και συκοφάντες του μακαριστού π. Ιερωνύμου Α΄ (Κοτσώνη), και δεύτερο να σας κάνουμε γνωστό ότι το θέμα αυτό, το σταματάμε εδώ.
Την συνολική απάντηση στην “επιστημονική” αυτή διατριβή του κ. Ανδρεόπουλου θα την δημοσιεύσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Εκεί θα διαβάσετε τι έλεγαν και έγραφαν τότε οι όψιμοι διαστρεβλωτές, τι έλεγαν και έγραφαν μετά, και πώς τα παραποιούν σήμερα, χρησιμοποιώντας τα δικά τους κείμενα.
Η εργασία αυτή θα κατατεθεί και αρμοδίως, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ δική μας
στην “αποστομωτική” απάντηση του δόκτορα των θρηκευτικών (Θεολογίας) Χαραλάμπου Ανδρεόπουλου στο δημοσίευμα της εφημερίδας μας για το βιβλίο «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑ
ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 1967-1974».
Κύριε Ανδρεόπουλε,
στην πολυσέλιδη “αποστομωτική” απάντηση που μας στείλατε όσον αφορά το δημοσίευμα της εφημερίδας “Αγώνας” (αριθ. φ. 243/Αύγουστος 2017), παρακαλείτε, επικαλούμενος μάλιστα την χριστιανική υποχρέωση, να την δημοσιεύσουμε στο επόμενο φύλλο που θα κυκλοφορήσει καθώς και στο ιστολόγιόν μας, επικαλούμενος όχι μόνον θέμα δεοντολογίας, αλλά, το και σημαντικότερο θέμα “εντιμότητος”.
Σας γνωρίζουμε ότι θα το δημοσιεύσουμε όχι μόνον στο ίδιο σημείο που μας αποδεικνύετε, αλλά και για πληρέστερη ενημέρωση θα παραθέσουμε παραπλεύρως και τη δική μας απάντηση – εμείς δεν ακολουθούμε τις δικές σας μεθόδους, που τις απαντήσεις μας σε δημοσιεύματα της εφημερίδος κατέληγαν σε κάποια άχρηστη σακούλα σκουπιδιών – ώστε ο κάθε καλόπιστος να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Εμείς, βέβαια, ρωτούσαμε τον ομ. καθηγητή του Εκκλησιαστικού Δικαίου κ. Ιωάν. Κονιδάρη, που προλόγιζε το διδακτορικό σας σύγγραμμα και όχι εσάς. Δεν πειράζει όμως, που απαντήσατε εσείς αντ’ αυτού. Αφού άλλωστε το “επιστημονικό” αυτό σύγγραμμα δικό σας έργο είναι, το ίδιο κάνει.
Η εκ δεκαπέντε (15) σελίδων απάντησή σας μας θύμισε δημοσιογραφικά ρεπορτάζ (μεγάλους τίτλους και φανταχτερούς όπου ψάχνεις να βρεις το περιεχόμενο του τίτλου και ξαφνιάζεσαι). Μας γράφετε στη σελίδα δύο (2): «Επί του παρόντος σας απαντώ – για ένα προς ένα στα κύρια θέματα που σας απασχολούν στα φύλλα 237 και 243 και αφορούν στο πρόσωπό μου – τα εξής, για την ενημέρωση των καλόπιστων αναγνωστών της εφημερίδας σας».
Κύριε Ανδρεόπουλε, δεν είστε πλέον δημοσιογράφος, διότι ακολουθήσατε – με δική σας επιθυμία – την θεολογία και φέρετε μαζί σας βαρείς τίτλους – όπως τουλάχιστον εσείς τους επικαλείστε: «Καθηγητής θρησκευτικών (ΠΕ01) – γιατί άραγε όχι Θεολόγος; – στη Β/θμια Εκπαίδευση, διδάκτωρ (PhD) Εκκλησιαστικής Ιστορίας του Α.Π.Θ., μέλος της Εταιρίας Εκκλησιαστικού και Κανονικού Δικαίου – παλαιότερα – παραγωγός της εκπομπής “Θεολογία και Κοινωνία” του Ρ/Σ της Ι.Μ. Λάρισας, Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Θεολόγων ν. Λάρισας κ.ά.».
Με τέτοιους τίτλους υπογράφετε τα κείμενά σας εσείς ο “ανάξιος δάσκαλος θρησκευτικών” με τα «λίγα θεολογικά γράμματα» κι εμένα με αποκαλείτε «ογκόλιθο της θεολογικής επιστήμης» που ουδέποτε έβαλα το όνομά μου σε εκατοντάδες κείμενα, εκτός των δύο τελευταίων, των προς την εφημερίδα “Καθημερινή” – που δεν μπορούσαν να πάνε ανώνυμα – και το δεύτερο στο φίλο σας ομ. καθηγητή του Παν. Αθηνών κ. Κονιδάρη;
Αλήθεια έμεινα κατάπληκτος με την τόσο μεγάλη ταπείνωσή σας, κ. Ανδρεόπουλε, που ξεπέρασε ακόμα και τους μεγάλους Αββάδες και ασκητές της ερήμου!
Είστε πλέον διδάκτωρ, όπως δηλώνετε, της Ιεράς Επιστήμης της Θεολογίας – και όχι των θρησκευτικών – εκτός κι αν αποποιηθήκατε την θεολογία και πρέπει τουλάχιστον να το δηλώσετε για να είστε εντάξει!
Μια και με αποκαλέσατε “ΟΓΚΟΛΙΘΟ” της θεολογίας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η θεολογία δεν είναι θεραπαινίδα της Εκκλησιαστικής Εξουσίας και ούτε τυφλή κομπάρσος ή υμνητής της φαύλης και ανερμάτιστης ολιγαρχίας.
Η θεολογία δεν ταπεινώνεται και δεν ευτελίζεται σε προσωπικές μικροσκοπιμότητες.
Η θεολογία δεν υποτάσσεται στα σχέδια, στις απαιτήσεις και στις αντιπαροχές των ανθρώπων.
Η θεολογία δε γονατίζει μπροστά στο είδωλο της εκκοσμικευμένης Ιεραρχικής Εξουσίας.
Η θεολογία μένει και επιμένει στην αναζήτηση και στην εξαγγελία της αληθείας.
Η θεολογία πάντοτε λειτουργεί (όταν οι λειτουργοί της είναι σωστοί) ως φως οδηγητικό και ποτέ ως μανδύας συγκάλυψης της ποικίλης ανομίας.
Η θεολογία δεν γίνεται αποδέκτης δώρων, από πάσης φύσεως νομής εξουσίας.
Η θεολογία είναι θεϊκή αποκάλυψη, και δεν είναι μυστικές οργανώσεις (μασονία, Μπίλντεμπερκ…).
Η θεολογία είναι η αλήθεια, αυτός ο ίδιος ο Κύριός μας.
Το ψέμα δεν είχε καμία σχέση με την θεολογία διότι είναι ο ίδιος ο Διάβολος.
Κι ενώ περίμενα να απαντήσετε σε “ένα προς ένα” – όπως υποσχεθήκατε – για να ενημερωθούν οι καλόπιστοι αναγνώστες μας, δεν απαντήσατε σε κανένα από τα ψέματα που επισημάναμε στο “επιστημονικό” σας σύγγραμμα.
Επιγραμματικά αναφέρουμε:

ΠΡΟΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ: Όταν πεθάνω, σεβασμιώτατε, προτιμώ να ταφώ και να έχω την ευλογία του «δεδιωγμένου ένεκεν δικαιοσύνης» άοικου, «μονοχίτωνα» και ασκητικού ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΥ ιερομονάχου π. Ευθυμίου Τρικαμηνά, παρά στην δεσποτική πομπώδη τελετουργία επισκόπου, που διαθέτει μερικές δεκάδες πολυποίκιλες και χρυσίζουσες αρχιερατικές στολές, και συναγελάζεται και συγκοινωνεί με άδικους ψευδεπισκόπους, υποκριτάς, άδικους, αιρετικούς και αιρετίζοντες.


ΟΠΕΡ 
        ΕΔΕΙ 
                     ΔΕΙΞΑI....



3) Θα ήταν παράλειψή μου να μη αναφέρω εδώ κι ένα άλλο συναφές θέμα αδικίας και κατάφωρης καταστρατήγησης των Ιερών Κανόνων από την Ιερά Σύνοδο, της οποίας είστε μέλος. Πρόκειται για την καθαίρεση του εναρέτου Αντιοικουμενιστού και Αντιλατινόφρονος Ιερομονάχου Ευθύμιου Τρικαμηνά. Ήταν τόσο προφανώς παράνομη η καθαίρεση και διάτρητη νομικά,  ώστε του κοινοποιήθηκε εγγράφως με καθυστέρηση ενός και πλέον έτους.
Τελείως αθεόφοβα τον τυλίξατε σε μια κόλλα χαρτί με γελοίες και προκατασκευασμένες κατηγορίες και τον «καθαιρέσατε» παράνομα για χατίρι του μητροπολίτη κ. Ιγνάτιου. Το «μεγάλο» συντεταγμένο πταίσμα του; Επειδή αντιστάθηκε μαζί με το λαό, στην παράνομη εγκατάσταση του κ. Ιγνατίου Λάππα στη Λάρισα, ο οποίος, ζώντος του αγιωτάτου Θεολόγου, ενθρονίσθηκε με την βοήθεια της Αντίχριστης εξουσίας, των παραβολάνων των αρχιερέων και των ροπαλοφόρων ΜΑΤ!
Ημουν παρών εις εκείνη την θλιβερά «ενθρόνισι», σεβασμιώτατε, και μάλιστα μέσα στον ναό που εγινε «κεκλεισμένων των θυρών»!!! Οντως, εκεί αποδείχθηκε πραγματικά, ο εσχατος επισκοπικός εξευτελισμός!!!
Οταν το θέμα του π. Ευθυμίου, έφτασε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Αίτηση Ακύρωσης Νοέμβριο 2008), έντρομοι οι Συνοδικοί επίσκοποι και οι νομικοί σας σύμβουλοι, αντιλήφτηκαν ότι, αν το σκεπτικό της αποφάσεως εξεταζόταν επ’ ακροατηρίω θα κατεδεικνύετο το άδικο και εσφαλμένο της κρίσεως του Συνοδικού Δικαστηρίου.  Έτσι, η νομική υπηρεσία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θρασύτατα και προκλητικότατα και επί δύο και πλέον έτη καθυστερούσε την αποστολή του δικαστικού φακέλου του π. Ευθυμίου προς το Συμβούλιο της Επικρατείας. Αυτή η καταφανέστατα άδικη και βάρβαρη στάση της Ιεράς Συνόδου συνετέλεσε και συντελεί στην αναβολή της συζητήσεως της αίτησης Ακύρωσης· ήδη η συζήτηση της υποθέσεως αναβλήθηκε για πέμπτη φορά! Η τακτική αυτή αποκαλύπτει (πέρα από την αγωνιώδη προσπάθεια της αποκρύψεως των παρανομιών στην εκδίκαση της υποθέσεως από το Συνοδικό δικαστήριο) και τις πραγματικές εμπαθείς διαθέσεις του Εκκλησιαστικού σώματος εις βάρος του αγωνιστού ιερομονάχου π. Ευθυμίου Τρικαμηνά.
Έτσι, ενώ ο ελέω της εξουσίας και των ΜΑΤ αναρριχηθείς σε δεσποτικό θρόνο μητροπολίτης απολαμβάνει εγκόσμιες τιμές και επιδεικνύει τη χλιδή της δεσποτικής του «γκαρνταρόμπας» που, ως κατεγράφη σε οπτικό υλικό, περιλαμβάνει 100(!) αρχιερατικές στολές, ο διωχθείς υπό του κ. Ιγνατίου και των συνεπισκόπων σας ιερομόναχος, ούτε δύναται να κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ούτε να λειτουργήσει, αλλά και μη διαθέτων περιουσιακά στοιχεία, απένταρος και ανυπόδυτος, (αφού στη Λάρισα, ουδέποτε έλαβε μισθό σαν εφημέριος), αναγκάστηκε να καταφύγει «εν όρεσι και σπηλαίοις και ταις οπαίς της γης» και να βρει καταφύγιο-κατοικία σε μια βραχώδη τρύπα και σε ένα ...σπήλαιο, στην περιοχή των Τεμπών!!!
Όταν πεθάνω, σεβασμιώτατε, προτιμώ να ταφώ και να έχω την ευλογία του «δεδιωγμένου ένεκεν δικαιοσύνης» άοικου, «μονοχίτωνα» και ασκητικού ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΥ ιερομονάχου π. Ευθυμίου Τρικαμηνά, παρά στην δεσποτική πομπώδη τελετουργία επισκόπου, που διαθέτει μερικές δεκάδες πολυποίκιλες και χρυσίζουσες αρχιερατικές στολές, και συναγελάζεται και συγκοινωνεί με άδικους ψευδεπισκόπους, υποκριτάς, άδικους, αιρετικούς και αιρετίζοντες.

Απο την Αποτειχισι μου απο την Παναιρεσι του Οικουμενισμου Οδυσσεας Τσολογιαννης

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου