Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Και που ειναι το Αγιο Πνευμα Ιερωνυμε;

Και που ειναι το Αγιο Πνευμα Ιερωνυμε;

----------------------

Ο ρασοφορος αυτος, ουτε ντρεπεται και ειναι ανευ τσιπας.

ΙΔΟΥ τι δηλωσε, το ομολογει και ο ιδιος.

Ωστε ομολογεις δημοσια οτι οι αρχιερεις εκλεγονται με ....μαγειρεμματα και αλλους αδιαντροπους και ανορθοδοξους τροπους;;;;  και δεν ειναι θεοπροβλητοι αλλα Σατανοπροβλητοι;

Να και μια φορα που μιλησες με ειλικρινεια, Ιερωνυμε Λιαπη.

----------------------------

Ο Αρχιεπίσκοπος έδειξε τους «εκλεκτούς» του για τις Μητροπόλεις Μετεώρων και Φιλίππων


Τους υποψηφίους που θεωρεί ως καταλληλότερους για τις δύο χηρεύουσες Μητροπόλεις, Σταγών & Μετεώρων και Φιλίππων, αποκάλυψε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Πρόκειται για τους Αρχιμ.Θεόκλητο Λαμπρινάκο και Αρχιμ.Δαμασκηνό Κιαμέτη, αντίστοιχα.













Ερωτηθείς μετά το πέρας του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού στον Ι.Ν.Αγίας Σοφίας Ν.Ψυχικού για το θέμα της πληρώσεως των χηρευουσών Ιερών Μητροπόλεων Σταγών και Μετεώρων και Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, δήλωσε τα ακόλουθα:
«Τόσο ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Λαμπρινάκος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, όσο και ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Κιαμέτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, αποτελούν πρόσωπα κατάλληλα για τη διαποίμανση των Ιερών Μητροπόλεων Σταγών και Μετεώρων και Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου αντιστοίχως. Προσωπικά, οι υποψηφιότητές τους με βρίσκουν σύμφωνο».
Μόλις την Πέμπτη, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων και τοποτηρητής της Μητρόπηλη Σταγών και Μετεώρων, Μάξιμος, είχε τονίσει πως τάσσεται υπέρ της εκλογής του Πρωτοσυγκέλου της Μητρόπολης Σταγών π.Νήφωνος, που θα είναι ένας ακόμη υποψήφιος.

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς το πνεύμα το Άγιο δεν Θα υπάρξει στην Γενναδιου στις 6 του Οκτώβρη.Τελικα κουμάντο στον Ιερώνυμο κάνουν οι Μεσσηνίας και Δημητριαδος?Ιεράρχες που δεν τους λείπει η ηθική και η σωστή διοικηση αλλά το σημαντικότερο η πνευματικότητα.Φανταζομαι τον Καμιετη σαν Φιλίππων τι ύφος θα έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραιτήσου. Αν έχεις συνήδειση
    Αυτά που έλεγες για αλλαγή στις εκλογές αρχιερέων πήγαν περίπατο.α ναι ξέχασα η Αθήνα προκαλεί πολλές άνοιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου