Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗ ΤΟΥΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΥΨΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗ ΤΟΥΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΥΨΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ

Ο Μεγαλος Πατηρ και Διδασκαλος της Εκκλησιας ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ.


 Ο ...φτωχος ....διαδοχος του Αυγουστινου -κριμασιν οις οιδε Κυριος - μητρ. Θεοκλητος Πασσαλης.



Ο εδω και 50 χρονια ηγουμενος της αγιας Παρασκευης  Μηλοχωριου 82ουτης λαοφιλης πατηρ Μαξιμος Καραβας.



O Μνημονευτης του Αιρεσιαρχου Βαρθολομαιου και θιασωτης (ουδεποτε αντεδρασε) των υπογεγραμμενων Φρικτων Αιρεσεων της Οικουμενιστικης Συναξης του Κολυμπαριου της Κρητης μητροπολιτης Θεοκλητος Πασσαλης, δυστυχως δυστυχεστατα - κριμασιν οις οιδε Κυριος - διαδοχος του ΘΡΥΛΙΚΟΥ Γεροντος Αυγουστινου Καντιωτου, τολμησε ο θρασυς και αναιδης και επαυσε απο ηγουμενο της μονης Αγ. Παρασκευης Μηλοχωριου Εορδαιας τον 82χρονο λαοφιλεστατο πατερα  Μαξιμο Καραβα, γνησιο και επαξιο τεκνο του πατρος Αυγουστινου στην οποια ηγουμενευε εδω και 50 χρονια.
Ο λογος ειναι οτι επαυσε το μνημοσυνο του μητροπολιτου Θεοκλητου απο τις αρχες Φεβρουαριου 2017 για λογους συνειδησεως και βασει του ΙΕ΄Κανονα της Πρωτοδευτερας Ιερας Συνοδου.
Ως γνωστον, ο Ιερος Κανων, οχι μονο δεν τιμωρει τον παυοντα το μνημοσυνο του ενοχου επισκοπου, αλλα ειναι και αξιος τιμης και επαινων, διοτι εμποδιζει την εξαπλωσι του Μολυσμου της Αιρεσεως και των πανουκλιασμενων (κατα τον αγιο Νικοδημο) Αιρετικων.
Αντι ο κ. Θεοκλητος Πασσαλης να απολογηθη δι ολα οσα αποδεχεται και για τις κατηγοριες που αυτος κατηγορειται, παιρνει και το επανω χερι, εμφανιζομενος ως τιμωρος των ελεγχοντων αυτους αξιεπαινων Πατερων ηγουμενου πατρος Μαξιμου Καραβα και αρχιμ. Ιγνατιου Καλατζοπουλου ιερομοναχου της Μονης.
Ειναι τοσο μεγαλο το θρασος των Οικουμενιστων και των Κοινωνουντων αυτοις, που οχι μονο δεν εκφραζουν ιχνος μετανοιας για τα πραχθεντα στην Φρικαλεα ΛΗΣΤΡΙΚΗ συναξι της Κρητης, αλλα λαμβανουν και τον πελεκυ ανα χειρας και εφορμουν να "κοψουν" τας κεφαλας των ιδιων των αδελφων τους.
Εμφανισθηκαν Νεοι Νερωνες και Νεοι Διοκλητιανοι και Νεοι Βεκοι, αυτη την φορα εντος των πυλων της Εκκλησιας.
Ο πιστος λαος οφειλει να εγερθη και να συμπαρασταθη στους ηρωϊκους και γενναιους αυτους Πατερες που ειναι οι νεοι Μαρκοι Ευγενικοι και οι νεοι Φωτιοι της σημερινης Ορθοδοξιας που επραξαν το καθηκον τους υπερασπιζομενοι την Πατρωα Ευσεβεια απο τους Βαρεις και Λυσσαλεους Λυκους που εφορμησαν εντος της Μανδρας της Εκκλησιας, ινα θυσουν και απωλεσουν.
Οφειλουν οι Πιστοι ανθρωποι, να κυκλωσουν τα μοναστηρια που τα κατεχουν ακομα ορθοδοξοι και να εκδιωξουν μακραν αυτων τους Αιρετικους και τους Κοινωνουντας αυτους.
Αυτο ειναι το υψιστο καθηκον ολων των ευσεβων τεκνων της Εκκλησιας.
Τους δε σπουδαρχιδες κληρικους, τα Βαρθολομαιϊκα αρχιμανδριτακια και τα Σακικα καταλοιπα της Φλωρινας, να τα εξωπεταξουν ως επικινδυνα, μολυσμενα και αιρετικα μικροβια

4 σχόλια:

  1. εννοείται ότι οφείλουμε να τους στηρίξουμε τους πατέρες τις Πτολεμαιδος ΑΞΙΟΙ ο πατερ Μαξιμος ο πατερ Ιγνατιος και ο πατερ Παισιος ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΟΙ δεν θα αναφερθώ στον μητροπολιτη και τους υπόλοιπους ......θα έχουν να κάνουν με τον κόσμο από εδώ και πέρα...... ο Θεός μαζί σας πατέρες να έχετε την ευλογία του να συνεχίσετε το ΟΡΘΟΔΟΞΟ έργο σας σας έχουμε στις καρδιές μας και στις προσευχές μας κάθε μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάρισα θα γίνει η Πτολεμαιδα και η Φλώρινα. Ο λαός θα ξεσηκωθεί και θα γίνει ρεζίλι ο φιλοπατριαρχικός διώκτης Δεσπότης. Ντροπή του να διώξει τους αγνούς ομολογητές Πατέρες της Μονής. Η Αγ. Παρασκευή θα τον τιμωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου