Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΙΔΟΥ ΑΦΙΕΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΥΜΩΝ ΕΡΗΜΟΣ.....

ΙΔΟΥ 
ΑΦΙΕΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΥΜΩΝ                              ΕΡΗΜΟΣ.....

O Mακαριος Φιλοθεου - κριμασιν οις οιδεν Κυριος - αθεολογητος μητροπολιτης Σιδηροκαστρου, κατεφθασε στο ναο του Σταυροδρομιου με την αμαξαρα του μαζι με καμια 25 παπαδες του για να κανη εσπερινο.
ΟΜΩΣ.... ΟΜΩΣ....ουδεν ...προβατο εμφανιστηκε, πληρης η απουσια των προβατων και των εριφιων.
Ουδεις χριστιανος  βρεθηκε εκει για να τον προϋπαντηση. 
Μονο 5-6 ξενοφερτοι εμφανιστηκαν με τον νεωκορο του αγιου Γρηγοριου Παλαμα Θεσσαλονικης και δυο παπαδιες ολοι και ολοι ΕΞΙ. 
Ολο το χωριο αποδοκιμασε τον δεσποτη και τον τιμωρησε αφηνοντας αδειο τον ναο και μονο με τους παπαδες του.


Ο γενναιος παπα Φωτης τολμησε, ενας αυτος απο τους 200, να αγωνιζεται για τα δικαια Κυριου Παντοκρατορος.
ΟΙ δε αλλοι, τι;


Αφου εκανε τον εσπερινο, τελωντας τον για τον ιδιο και τους παπαδες του, εστειλε εναν παπα να ειδοποιηση τον πατερα Φωτιο για να μπη στο ναο. Ο Μακαριος απο το δεσποτικο του, σαν δεσποτης και κυριος, θελησε να κανη διαλογο με τον πατερα Φωτιο μπροστα στο τρεμαμενο παπαδαριο του, αλλα συναντησε τις σφοδρες απαντησεις του αποφασισμενου παπα Φωτη.
Ο Μακαριος προσπαθησε να φανη πραος μαζι του και επιχειρουσε να κρατηση υφος σοβαρο και επιεικες, αλλα δεν το επετυγχανε και τοσο καλα αφου φαινονταν οτι εχανε την ψυχραιμια του και δεν αφηνε να απανταει στα οσα ηθελε ο παπαΦωτης, τον διεκοπτε συνεχεια και επιτιμητικα.
Οταν τον μιλουσε για τα πραχθεντα και υπογραφεντα στην Κρητη αγριευε και οταν τουπε οτι αλλα αποφασισε η Ιερα συνοδος της Ιεραρχιας και αλλα επραξαν στην Κρητη, ο Μακαριος αγριευε και ξεσπουσε μη αφηνοντας τον να μιληση.
Αφου του παρεδωσε τα κλειδια και τα χρηματα, του ειπε φυγε τωρα να μην σε καταραστω και εδω αντιμιλησε και παλι ο παπαΦωτης και τον αφησε τα βιβλια του ναου σαν μια τελευταια προσπαθεια μηπως μετανοηση και επανελθη εις τας αγκαλας της .....Αιρετικης και Οικουμενιστικης Εκκλησιας της Ελλαδος.
Ομως ο Μακαριος, τον εκλιπαρουσε και μια και δυο φορες τα μυχια αισθηματα του, για το που θα αφηση τα καϋμενα τα παιδια του στους πεντε δρομους και δεν θαχουν να φανε και μεινουν .....ορφανα για δευτερη φορα....
Του απαντησε ο παπαΦωτης "θα παρω ενα τρακτερ για να καλλιεργω τα χωραφια" αφηνοντας τον δεσποτη αναυδο. 
Ομως εκεινος ανενδοτος, τον συνεστησε να μην τολμηση και κανει καποια ιερατικη πραξι γιατι τοτε εκεινος θα ....υψωση την ραβδον του και θα τον ....στειλη τους κεραυνους του!!!


Ταλαιπωροι αρχιερεις, αβουλα και αλαλα οντα ενος Αμερικατευθυνομενου Αιρεσιαρχου πατριαρχου, οι καιροι αλλαξαν. Οι πιστοι ανθρωποι ξυπνησαν και καταλαβαν πλεον, οτι αυτοι και μονον αυτοι αποτελουν την Συνειδησι της Εκκλησιας με τους ελαχιστοτατους λευιτες του και οχι εσεις που μετατραπηκατε σε Λυκους Βαρεις και επιθετικους.
Και οφειλει να Αποτειχισθη απο εσας και να σας εκδιωξη μεσα απο την Μανδρα, που  κινδυνευει να αλωθη ολοκληρωτικα απο την Παναιρεσι του Οικουμενισμου Πανθρησκειασμου και των Λυσσαλεων Αιρετικων.
Εσεις δουλευετε σε αλλους κυριους και συνειδητα αλλα και τελειως ασυνειδητα, πωλειτε τα πρωτοτοκια της Πιστεως των Ορθοδοξων αντι πινακιου φακης, γι αυτο και ιδου ....αφιεται ο οικος υμων ερημος... θα καταλαβουν τους ναους σας τα φιδια, τα κορακια και οι καλιακουδες...

4 σχόλια:

  1. Μπράβο πατέρα Φώτιε! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
    Μπράβο και στους αδελφούς που τόλμησαν να γυρίσουν την πλάτη στον δέσποτα.
    Οι αδελφοί του Σταυροδρομίου έκαναν την αρχή του ντόμινο.
    Σιγά,σιγά θα αδειάζουν οι Ναοί σε πάρα πολλά μέρη της Ορθόδοξης πατρίδας μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΟΣ Π. ΦΩΤΙΕ,
    ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ. ΕΥΓΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ;https://theanthropologia.wordpress.com/2017/06/22/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7-%CE%BC%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχετικά μέ τόν δεσμό τού σχολιαστή 23 Ιουνίου 2017 - 9:21

    Συγγνώμη γιά τήν εβόλιμη παρέμβασή μου, που αφορά σέ άλλον. Τόν κ. Νούνη συγκεκριμένα. Θέλω νά σάς πληροφορήσω ότι είναι μοναδικός στήν συγκομιδή καί απόρριψη αιρετικών, κατά τόν ίδιο, σκουπιδιών ! Ειδικότερα σχολίων, όπως τού γράφοντος ταύτα καί "εξάπαντος" (sic) τού θεολόγου - τελείως άγνωστος πρός εμέ - κ. Βασιλείου Μαυρίδη.

    Κατά πληροφορίας του παμφίλτατου κυρίου Νούνη ο ειρημμένος θεολόγος κ. Μαυρίδης «διενεργεί κατηχητικές συνάξεις, σε κάποιο παρακλάδι του εθνικιστικού κόμματος ΕΛΑΜ, και εξ όσων καλώς πληροφορούμαι, κατηχεί (;) και διδάσκει (!), συστηματικά, την αίρεση του Εθνοφυλετισμού» ! Τό θαυμαστικό δικό μου.

    Δέν έχω άδικο, λοιπόν, όταν γράφω "περί συγκομιδής καί απόρριψης αιρετικών σκουπιδιών" εκ μέρους τού κ. Νούνη. Ο κ. Μαυρίδης κατετάγη στούς αιρετικούς από τόν κ. Νούνη, επειδή αντιβαίνει πρός τίς αποφάσεις τής Τοπικής Σύνοδο Κων/πόλεως, περί τά τέλη του 19ου αιώνος, όταν καταδίκασε τήν αίρεση τού εθνοφυλετισμού. Δέν είναι όμως αιρετικοί κάποιοι άλλοι, που όχι μόνο αγνοούν πολλές άλλες τοπικές Συνόδους καί γνωματεύσεις αγίων πατέρων τής καθ΄ ημάς Εκκλησίας, αλλά έχουν τό θράσος νά ομολογούν δημοσίως ότι «οι πατέρες ημών υπήρξαν ατυχή θύματα τού αρχεκάκου όφεως» !

    Όποιος λοιπόν διακόπτει τό μνημόσυνο καί τήν κοινωνία από αυτούς τους ψευδοποιμένες, διαπράττει - κατά τόν κ. Νούνη - ολέθριο λάθος. Είναι καταδικασμένος, επειδή πρέπει νά γίνει νέα Σύνοδος, νά επιληφθεί τού θέματος καί νά αποφασίσει επί ήδη δεδικασμένου ζητήματος. “Εξάπαντος”, όπως θά έγραφε ο εκλεκτός κ. Νούνης, διότι όλα εξελίσσονται, γράφω εγώ. Άν κάποιες αποφάσεις Συνόδων καί αγίων πατέρων, ήταν αυτές κι αυτές στό παρελθόν, δέν σημαίνει ότι σήμερα ισχύουν τά ίδια.
    Τά τελούμενα υπό τών ψευδοποιμένων ιερά Μυστήρια δέν είναι καθόλου άκυρα. Συνεπώς, "μετά φόβου θεού, πίστεως καί αγάπης, προσέλθετε" νά κοινωνήσετε τής λογικὴς ταύτης καὶ ἀναίμακτου θυσίας καί λατρείας, από αθεόφοβους, ψευδοπιστούς καί αγαπολόγους ιερουργούς .

    Ως υστερόγραφο, μερικοί από τούς ποιμένες αυτούς, καταθλιβόμενοι που ελάχιστοι πιστοί προσέρχονται νά κοινωνήσουν, λέγουν μέ αξιοζήλευτο θράσος στό εκκλησίασμα : «Ελάτε νά κοινωνήσετε όλοι» !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου