Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Η θεσι μας ειναι να παμε ΟΛΟΙ σε αυτη την συγκεντρωσι και να συμπαρασταθουμε στον ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. Ειναι τα πρωτα βηματα των αδελφων μας αυτων και ολα με τον καιρο ελπιζουμε να τακτοποιηθουν επι το ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΕΡΟΝ. Η εξελιξι των πραγματων θα δειξη. Το ΘΗΡΙΟ του Φαναριου ηδη βρυχαται σαν Λιονταρι αγριεμενο και ωρυομενο και λυσσαλεο και ΑΠΕΙΛΕΙ ....θεους και δαιμονες, επωνυμους και ανωνυμους. Του αποδωσαμε τον δικαιο χαρακτηρισμο ως ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πατριαρχη της Ιστοριας . Αντι η Εκκλησια να τον καθαιρεση και να τον αφοριση ΑΜΕΣΑ τον δεδηλωμενο Αρχιαιρεσιαρχη, ο θρασυτατος ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ απειλει ....καθαιρεσεις των κληρικων και .....αφορισμους των λαϊκων που αγωνιζονται για την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ της Πιστεως των Ορθοδοξων που εκεινος ριπτει εις τους ΧΟΙΡΟΥΣ....οτι ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΕΧΕΙ!!!!Ας οψεται η .......ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ .....ΔΕΞΙΑ του, που τον ενθαρυνει , τον οδηγει και τον κατευθυνει στο ερεβος και στο χαος του Σκοτους των ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ. Αμφοτεροι οδευουν εις την Κολασι..


7 σχόλια:

  1. ο π αγγελος δεν ελθη, εκτος εαν θεληση να φυγει απο τον πειραιως σας το δηλωνω υπευθυνα
    ευχομαι να μην διαψευσθω
    δημ οικονομου δραπετσωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηρίζουμε όλοι οι λογικοί χριστιανοί τέτοιες πρωτοβουλίες. Αλλά... αφού έγιναν εκατοντάδες τηλεφωνήματα καλό θα ήταν να γίνει και ένα τηλεφώνημα εις τον Πρεσβύτερο π. Σταύρο Βάιο, ο οποίος δεν ανέμενε να συνταξιοδοτηθεί ώστε να αποτειχισθεί, αλλά έχασε εφάπαξ, μισθούς, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

    Όταν οι χριστιανοί θέλουμε να είμαστε όντως Ορθόδοξοι, πρέπει να εφαρμόζουμε την αγάπη εμπράκτως και ουχί δια λόγων μόνο όπως μας συμβουλεύει ο απόστολος. Έλλειψις αγάπης οδηγεί εις στρεβλά αποτελέσματα.

    Δεν μας έχει ωθήσει ο π. Σταύρος να γράψωμεν όσα εγράψαμεν, είναι δική μας και μόνο πρωτοβουλία. Ημείς ως Συνάθροιση ορθοδόξων δεν θα έχουμε ουδεμία πνευματική κοινωνία με κανέναν αποτειχισμένο εάν ούτος έχει κοινωνία με σλάβους εντειχισμένους εις τις τοπικές εκκλησίες τους. Η εν Κολυμπαρίω σύνοδος είναι το σύμπτωμα του οικουμενισμού, αν οι ακαδημαϊκοί θεωρούν πως όποιος δεν συμμετείχε εις το Κολυμπάρι ξάφνου έγινε ορθόδοξος το θεωρούν ΛΑΘΟΣ. Αν δεν καταδικάσουν οι σλάβοι τα βλάσφημα ανοίγματα των ηγετών τους τί ορθόδοξοι είναι; Απλώς και μόνον επειδή δεν πήγαν εις την Κρήτη; Ο εθνικισμός τους δεν τους άφησε να υπάγουν εκεί και επειδή κυνηγούν το ανατολικό πρωτείο. Ευχόμεθα να το κατανοήσουν οι προσφάτως αποτειχισμένοι. Μαράν Αθά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν γράφετε ότι δεν συμμετείχαν εννοείτε και Έλληνες επισκόπους της παλαιας Ελλάδας που προ της ψευδοσυνόδου την καταδίκαζαν και για το λόγο αυτό δεν συμμετείχαν; (έπειτα όμως...).

      Διαγραφή
  3. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και πρόταση συνάμα. Μήπως επειδή ο όρος αποτειχισμένος δημιουργεί (ηθελημένα ή αθέλητα) παρερμηνείες, είναι δοκιμότερος ο όρος αποτειχίζων;
    Άλλωστε και στο Ασπιλε, διαβάζουμε γιατην Παναγία: τας των εναντίων εφόδους αποτειχίζουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νοητό πνευματικό και προστατευτικό τείχος είναι ανάμεσα στον πιστό ο οποίος είναι εντό εκκλησίας και στον αιρετικό. Πώς θα μπορούσε να εκφραστεί με τη σημερινή ορολογία... είναι δύσκολο. Διότι η λέξις αποτείχισις από τους πιο πολλούς κατανοείται λανθασμένα

      Διαγραφή
  4. Καί εδώ διαφοροποιείσθε κύριε Οδυσσέα από τον π. Ευθύμιο Τρικαμηνά;
    Αραγε θα πάνε οι Τρικαμηνικοί στην ημερίδα ή όχι; Κάτι ψύθίζεται ότι είναι αρνητικοί. Αλλωστε ο Σημάτης το εγραψε. Μήπως και εδώ προτρέχετε; Γιαυτό και δεν σας συμπαθούν οι δικοί του. Είστε όντως ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ και δεν κοιτάτε πρόσωπα. Απουσιάζει από σας η Γεροντολατρεία που υπάρχει σε όλους τους Τρικαμηνικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γεροντολατρεία δεν έχει θέση εις την καρδιάν του όντως χριστιανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου