Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ο Μ Ι Λ Ι Α στην Λ Α Ρ Ι Σ Α

Η Ορθόδοξη συνοδική Παράδοση οδηγός της πορείας της Εκκλησίας μας

     Ο  Μ  Ι  Λ  Ι  Α      στην     Λ  Α  Ρ  Ι  Σ  Α


   Σας προσκαλούμε στη Σύναξη Ορθοδόξων Χριστιανών που θα γίνει στη Λάρισα την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα - αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, οδός Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου 17-19 (Είσοδος από την Κουμουνδούρου 17-19).

      Στη Διάλεξη θα μιληση ο καθηγητης του Εκκλησιαστικού - Κανονικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Κυριάκος Κυριαζόπουλος με το επίκαιρο και φλέγον θέμα:



«Η Ορθόδοξη συνοδική Παράδοση οδηγός της πορείας της Εκκλησίας μας – Οι προϋποθέσεις εγκυρότητας της επικείμενης λεγομένης Αγίας και Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου της Κρήτης – Τα μέχρι τώρα ανακύψαντα προβλήματα που αφορούν την σύγκλησή της».
 
Ομολογια: Στη Λαρισα που δοθηκαν μεγαλες μαχες της Ζωσας και Ελευθερας Εκκλησιας εχουμε πολλους λιποψυχους ριψασπιδες και προδοτες αυτων των τιτανιων μαχων. 
Πολλοι κυριως οργανωσιακοι χριστιανουληδες υποχωρησαν και πεταξαν τα οπλα και οχι μονο αλλα προσχωρησαν στο στρατοπεδο των εχθρων της Ελευθερας και Ζωσας Εκκλησιας και συμμαχησαν με σπουδαρχιδες κληρικους, φθονερους και φθορους μοιχεπιβατες, καταρα και συμφορα του Εκκλησιαστικου Σωματος.
Αυτοι ειναι βεβαιο οτι και σημερα θα προσχωρησουν στο στρατοπεδο των Οικουμενιστων Πανθρησκειαστων οπου ειναι εντεταγμενοι και αυτοι οι αισχροι και αναισχυντοι ρασοφοροι, τους οποιους ηδη ακολουθουν και υποστηριζουν και οι ιδιοι αναισχυντως.
Αυτοι δεν εχουν θεσι ουτε μεσα σε μια τετοια εκδηλωσι εκτος εαν μετανοιωσαν για την ασυγχωρητη αυτη προδοσια τους και επανερχονται μετανοιωμενοι στο στρατοπεδο των Γενναιων Αγωνιζομενων Χριστιανων.



 ============================================

    Σχόλιο Παιδαγωγου: Οι αγωνιζόμενοι ορθόδοξοι χριστιανοί της Λάρισας μετά από μακρά μαρτυρική πορεία, όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο περισσότερο δικαιώνονται στην συνείδηση του πιστού λαού. Ο εχθρός: η δεσποτοκρατία, ο Οικουμενισμός, πλέον δείχνει απροκάλυπτα τα δόντια του (θυμηθείτε τους ξυλοδαρμούς και τις συλλήψεις ανηλίκων μαθητών πριν λίγες βδομάδες επειδή μοίραζαν ορθόδοξο έντυπο που κατηγορούσε τον τοπικό δεσπότη, δείτε εδώ).      Το σύστημα τρέμει μην ξεσηκωθούν οι αληθινοί πιστοί.
   Είναι περιττό να γράψουμε ότι η παρουσία ΟΛΩΝ μας είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. 
opaidagogos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου