Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Εφθασαν οι .....πομπες μας, μεχρι Αφρικης και ....προχωρουν για ολοκληρο τον πλανητη Γη!!!!









ENTAΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ 

ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΟΓΚΟ ΑΡΑΘΥΜΟΥ

ΕΚΛΕΚΤΟΥ του ....Κριτου της 

Οικουμενης ΘΕΟΔΩΡΟΥ 

ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ 

ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΥ.



Αγαπητοί φίλοι,

σας αποστέλλουμε ένα ένταλμα σύλληψης, που εξέδωσε επίσημα ο Ανακριτής του Pointe-Noire κ. Ouando Etounda, με το οποίο ζητεί από τις αστυνομικές αρχές της πόλης του Pointe-Noire να συλλάβουν και να μεταφέρουν στο κρατητήριο τον Επίσκοπο του Κονγκό κ. Παντελεήμονα Αράθυμο.
Οι κατηγορίες που αναφέρονται στο έγγραφο είναι βαριές, για μια εκκλησιαστική αρχή. Ο Επίσκοπος κατηγορείται, έπειτα από την ανάκριση που διενήργησε ο Ανακριτής, για δυο βαριά αδικήματα:
α) Πλαστογράφηση εγγράφου και
β) Προσβολή Δημοσίας Αιδούς.
Πολλά μέλη της εκκλησίας μας υπάρχουν μεταξύ των σοβαρών μαρτύρων, που ο Ανακριτής άκουσε κατά την έρευνά του. Έχοντας πεισθεί από τις μαρτυρίες τους ο Ανακριτής αποφάσισε να καλέσει τον Επίσκοπο, αλλά δυστυχώς αυτός αρνήθηκε εντελώς να παρουσιαστεί, παρά τις πολλές κλήσεις και τελικά ο Ανακριτής του απέστειλε ένα ένταλμα σύλληψης.
Εμείς, οι νέοι και οι πιστοί της Εκκλησίας του Κονγκό, περιμένουμε από το Πατριαρχείο της Αλεξανδρείας να επέμβει, επιτέλους, και να απομακρύνει τον άνθρωπο αυτόν, που σκανδαλίζει την Εκκλησία μας.

Οι νέοι και οι πιστοί του Κονγκό


6 σχόλια:

  1. κ. Οδυσσέα αν υπήρχε σωστό Κράτος θα έπρεπε να είχε ασκηθεί δίωξη και στον ΓΥΜΝΙΣΤΙΚΟ και Φιλοκαζαντζακικό ΒΟΘΡΟ και στους Άλλους όμοιους ΒΟΘΡΟΥΣ για ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ!!!!

    Καλλικράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Αμβρόσιο όμως τον τακτοποίησε.

      Διαγραφή
    2. Αυτές είναι δικές σου σκουπιδένιες απόψεις ανώνυμε Ανώνυμος8 Μαΐου 2016 - 2:43 π.μ. Δεν δέχομαι καθόλου τις σκουπιδένιες απόψεις σου. Το σχόλιο εκφράζει εσένα και μόνο.

      Καλλικράτης

      Διαγραφή
    3. Ο Ανώνυμος 8 Μαΐου 2016 - 2:43 π.μ. έχει σταλθεί φαίνεται από βόθρους για να συσκοτίσει τα πράγματα, να αλλάξει θέμα και να διασύρει τον μητροπολίτη Αμβρόσιο.
      Μην του κάνετε την χάρη και του δημοσιεύετε τα σχόλια. Σβήστε του κ. ιστολόγε, το σχόλιο το προβοκατόρικο και συσκοτιστικό 8 Μαΐου 2016 - 2:43 π.μ.

      Καλλικράτης

      Διαγραφή
  2. Συμπλήρωση: Αν ήμασταν σωστό Κράτος Ελληνορθόδοξο με σωστούς νόμους.

    Καλλικράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΚΟΓΚΟ : ( ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΡΑΘΥΜΟ )
    Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑς ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ ;;;; .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου