Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ 




O Aρχιμανδριτης π. Ευθυμιο;ς Τρικαμηνας καθε μηνα μαζι μας εδω στην Μακεδονια μας.

O Aρχιμανδριτης π. Ευθυμιος Τρικαμηνας το Σαββατο το πρωϊ εδω μαζι μας κοντα στον Αγωνιζομενο για την Πατρωα Ευσεβεια λαο του Θεου, στον Αγιο Μαρκο τον Ευγενικο της Σουρωτης Θεσσαλονικης για να του μεταδωση τον ΙΕΡΟ ΚΡΑΤΗΡΑ. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι.

Ποιοι ειναι αυτοι;

Οσοι εχετε το ορθοδοξο αισθητηριο θα τους εντοπισετε.

Την ωρα που οι Προδοτες της Εκκλησιας θα συναντωνται στα Παναγια εδαφη οπου περπατησε ο Θεος μας και θα μαγαριζεται και θα μολυνεται η Πιστι Του απο τους σημερινους λιποβαρεις αναξιους ...αντιπροσωπους Του, ο ταπεινος καλογηρος πατηρ Ευθυμιος θα κηρυττη τον ορθοδοξον λογον Του και τον λογον των γνησιων και ακραιφνων ερμηνευτων Του, των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ της Ορθοδοξιας.

Αραγε ποσοι θα τον μιμηθουν αυτες τις δυσκολες στιγμες που θα διερχεται η Εκκλησια τον Μεγαλον Πειρασμον της και θα διδαξουν και θα συνεγειρουν τους πιστους και θα κηρυξουν ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΝ;

Πιστευετε οτι θα υπαρξη εστω και ενας απο τους 80 δεσποταδες, απο τους 10.000 παπαδες και απο τους 10.000 Θεολογους, της Οικουμενιστικης εκκλησιας της Ελλαδος;

Αραγε οταν αποφασιση να ελθη ο Κυριος επι της γης θα ευρη την ΠΙΣΤΙΝ;

ΕΚΕΙΝΟΣ ο ιδιος εκαμε το ερωτημα αυτο.


2 σχόλια:

  1. χαριτωμενο το εκκλησακι το οποιο στεγαζει την αγωνιαν της μικρας ζυμης διοτι ο λογος του προφητανακτος δαβιδ σαφης και επικαιρος ΕΜΙΣΗΣΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗΝ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ Π. Τυχων ιεροσολυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίρνουμε από καποια ανεγκεφαλα οντα που δεν εννοουν να καταλαβουν οτι αν θελουν ναναι ορθοδοξοι και να λεγονται ορθοδοξοι οφειλουν να βαδιζουν στην γραμμη των Ορθοδοξων Πατερων και οχι στην αντορθοδοξη γραμμη ειτε του πνευματικου τους, ειτε του εξομολογου τους οταν θελει εκεινος να χωνεται εκτος απο τις αμαρτιες τους στα ευαισθητα ζητηματα της Πιστεως οτι μπορουν να λενε και να γραφουν οποια βλακεια ερχεται στο μυαλο τους.

    Και το πρωτο που αποδεικνυεται ειναι οτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι ανοητοι.
    Δευτερον ειναι αγραμματοι ευαγγελικα και αγνοουν τους Πατερες και την Παραδοσι.
    Τριτον δεν ειναι ορθοδοξοι αλλα Προτεσταντες.

    Οσοι ορθοδοξοι δεν ακουν τους Αγιους Πατερες και τους περιφρονουν και τους κανουν τους εξυπνους καθιστανται αποβλητοι του περιβολου των Πατερων, δηλαδη του Περιβολου του Εκκλησιαστικου.

    ΟΙ Αποτειχισμενοι, ώ ανοητοι και βραδεις τη καρδια και ταις ωσιν και λειψοι ψευτοχριστιανοι, μαθηματα απο σας τους Οικουμενιστας ή τους Σιγονταροοικουμενιστας εμεις δεν δεχομεθα.
    Τουλαχιστον εγω ο ιστολογος της Απότειχισης.
    Και μου καθεστε επιπλεον στο στομαχι μου.

    Ειστε ΑΚΑΘΑΡΤΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ κατα την Αιρεσι αφου ο Πατριαρχης σας ειναι Αιρετικος και συνγκοινωνειτε μαζι του και τον μνημονευει ο επισκοπος σας με κανενα μα κανενα στεναγμο, αλλα λιαν ευχαριστα και ειστε ετοιμοι να τον υποδεχθειτε με κωδωνοκριουσιες και με ανθη.
    Σας τον χαριζουμε τον Αιρεσιαρχη σας και την Αιρεσι στην οποια ανηκετε.
    Μακρυα απο τους Αγιους του Θεου και μακρυα και απο μας τους Αποτειχισμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου