Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ο Αποτειχισμενος π. Ευθυμιος ΤΡΙΚΑΜΗΝΑΣ στον Αγιο Μαρκο Ευγενικο της Σουρωτης Θεσσαλονικης.

                Α ν α κ ο ι ν ω σ ι  





Ο ασκητης και ερημιτης των μπουρλοτοχτυπημενων βραχων του Κισσαβου ιερομοναχος π. Ευθυμιος Τρικαμηνας θα λειτουργηση την Παρασκευη 23 Αυγουστου Ανημερα της Παναγιας στο εκκλησακι του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου στην Σουρωτη Θεσσαλονικης.


Καλεισθε ολοι να παραστητε για να λειτουργηθητε και να παρετε πλουσιες ευλογιες, απο τον διακεκριμμενο και χαρισματουχο Ξεχωριστο Αγωνιστη Γεροντα, που εδωσε την τιτανια μαχη μεσα στην συνοδο των ...λεοντολαγοων αρχιερεων της αισχυνης, τυπου Αννα και Καϊαφα, της αστυνομοκρατουμενης και αχαριτωτης και μεμολυσμενης εκ των παμπολλων Αιρετικων και ιδιαιτερα του Αρχιαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου, εκκλησιας των ΜΑΤ και των ΡΟΠΑΛΩΝ και επετυχε νικην περιφανην και ενδοξον, κονταροχτυπουμενος μετα του Λυσσωντος και Σφαδαζοντος Υπερ-Τερατος του Οικουμενισμου και του Πανθρησκειασμου.


Οσοι θελουν να ερθουν στην Σουρωτη των Βασιλικων παιρνουν το λεωφορειο 87 απο το ΙΚΕΑ και οταν φθασετε παρτε μας τηλεφωνο στα 2396024645 ή 6972-896024 για να σας καθοδηγησουμε.



7 σχόλια:


  1. Η πληροφορία είναι πολύτιμη. Θα είμαστε εκεί οι Φίλοι της Πραγματικής Μονής Εσφιγμένου. Θα γίνει ειρηνική διαμαρτυρία. Τέλος στην ασυλία των καθηρημένων μοναχών και κληρικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poio episkopo mnimoneyei efoson exei kathairethi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε το ερωτημα σου ειναι βλακωδες.
    Καποτε θα πρεπει να σκεπτεσθε.
    Αν δεν μπορειτε ουτε να σκεπτεσθε και μαλιστα να σκεπτεσθε σαν ορθοδοξοι και οχι σαν ανεγκεφαλοι, μην μπαινετε εδω σε αυτο το στολογιο γιατι θα ακουσετε αυτα που δεν θελετε να ακουσετε.
    Καταλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο Π.ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΡΙΚΑΜΗΝΑΣ. ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΕΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΚΕΙ;ΑΝ ΟΧΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου