Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΛΟΓΗΡΩΝ

ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΛΟΓΗΡΟΙ 


ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟΥΣ







Κατοπιν ρουφιανικου καρφωματος των Ρουφιανοκαλογηρων συνεληφθη ο σεβασμιος 80ουτης γερων μοναχος Δημητριος της μονης Φιλοθεου διοτι πηγε τροφιμα στους εγκλειστους αγωνιζομενους μοναχους της Ιερας Μονης Εσφιγμενου.
Ερχομενος απο τα ορια της μονης Χιλανδαριου ο Γερων Δημητριος οπου με την συνοδεια του εχουν τροφειο μελισσων παρελαβε απο την Ιερα μονη Εσφιγμενου τροφιμα για να τα μεταφερη στο Πολιορκουμενο Κονακι των Καρυων.
Αφου ξεφορτωσε τα τροφιμα και ανοιξαν οι σεβασμιοι μπαρουτοκαπνισμενοι πατερες και τα παρελαβαν, αναχωρησε ο γερων και οδευε στην πλατεια των Καρυων οποτε τον πλησιασαν τρεις αστυνομικοι και ζητησαν να τους ακολουθηση στο αστυνομικο τμημα Καρυων.
Εκει τον ανεκριναν τι δουλεια ειχε στο κονακι της μονης Εσφιγμενου και τι τους παρεδωσε. 
Και επιπλεον τον ρωτουσαν για τα φορολογικα του οτι χρωστουσε στην εφορια και αλλα τρελλα "αδικηματα" του γεροντα.
Ο γερων Δημητριος αρνηθηκε οτι ειχε καποια σχεσι με τις εφοριες και στο κονακι μετεφερε για τους εγκλειστους πατερες τροφιμα. 
Και αν αυτο ειναι εγκλημα μπορουν να του προσαψουν την κατηγορια του ...εγκληματια.
Αφου κρατησαν τον Γεροντα Δημητριο για ανακρισι περι τα τρια τεταρτα της ωρας τον αφησαν αφου ζητησαν απο αυτον συγγνωμη.
Για να δητε τους τροπους που μεταχειριζονται οι ρουφιανοκαλογηροι και οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν παρακολουθειστε τις διασυνδεσεις και το κυκλωμα και την συνεχη επικοινωνια τους με τους αστυνομικους.

9 σχόλια:

  1. Ο Τελεβάντος περιλαμβάνει τώρα τον Καμμένο για την υποστηριξη του στους Εσφιγμενιτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωοι Κυριος κατα την καρδιαν του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην καταρασαι ευγενικα. Οι χριστιανοί εύχονται δεν καταρωνται

      Διαγραφή
    2. Τωρα ειδα μια απαντηση λυπουμαι ομως αλλα δεν γνωριζω ποιος ειναι συνεπως δεν θα ειχε νοημα μια καποια συνομιλια.Αναρωτιεμαι μονο αν εχεις κανει εστω μια προσπαθεια να συνετησεις αυτον που εχει την μερμνα πασων των εκκλησιων.Αν δεν συμφωνεις μαζι μου (και με πολλους αλλους)κτυπησες λαθως πορτα.

      Διαγραφή
  3. Ανέτρεξα στο άρθρο του Τελαβάντου Ανώνυμε 10.00.
    Μόνο αυτό για αυτόν τον αχαρακτήριστο Πάπα Αμερικής, κριτή της Οικουμένης, 666 προβατόσχημο λύκο, 13ο υποστηριχτή του Βαρθολομαίου Αρχοντώνη, πεμπτοφαλαγγίτη του Οικουμενισμού και έξαρχο των απανταχού βατράχων («κουάξ κουάξ») Παναγιώτη Τελεβάντο.
    Γράφει τα επόμενα για τον καημένο τον Καμμένο, χωρίς να καταλαβαίνει ο ανόητος ότι καίει τη γούνα του:
    «Από καιρό προειδοποιήσαμε ότι ο κ. Καμμένος είναι ένας ανεύθυνος λαικιστής και ένας μωροφιλόδοξος νεροκουβαλητής του κ. Τσίπρα, ο οποίος -συν τοις άλλοις- είναι σχισματικός.
    Τώρα το κόμμα του κ. Καμμένου κάνει πλάτες στους σχισματικούς της Εσφιγμένου, παρόλον ότι γνωρίζει ότι οι νόμοι, οι Ιεροί Κανόνες, το Σύνταγμα της Ελλάδας και ο Καταστατικός Χάρτης του Αγίου Ορους είναι εναντίον των σχισματικών Εσφιγμενιτών.

    Πολύ προβληματική η παρουσία των νεροκουβαλητών του κ. Τσίπρα στα πολιτικά και στα Εκκλησιαστικά μας πράγματα».

    Ας το μεταφράσουμε:

    «Από καιρό προειδοποιήσαμε ότι ο κ. Τελεβάντος είναι ένας ανεύθυνος λαϊκιστής και ένας μωροφιλόδοξος νεροκουβαλητής του κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος -συν τοις άλλοις- είναι αιρετικός.
    Τώρα ο κ. Τελεβάντος κάνει πλάτες στους αιρετικούς του Φαναρίου, παρόλον ότι γνωρίζει ότι οι νόμοι, οι Ιεροί Κανόνες, το Ευαγγέλιο είναι εναντίον των αιρετικών Οικουμενιστών.
    Πολύ προβληματική η παρουσία των νεροκουβαλητών του κ. Βαρθολομαίου στα Εκκλησιαστικά μας πράγματα».
    Όμοιος όμοίω αεί πελάζει, ή καλύτερα ΚΟΑΖΕΙ, κ. Τελεβάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο π. Δημητριος εχει γινει πασιγνωστος.Δημοσιογραφοι απο ολο τον κοσμο του τηλεφωνουν και του ζητουν πληροφοριες και φωτογραφιες.Νομικοι κυκλοι ισχυριζονται οτι θα μπορουσε να μυνησει τους αστυνομικους για παραβαση καθηκοντος διοτι και αν ακομη χρεωστουσε στην εφορια -που δεν χρεωστουσε-θα επρεπε να υπηρχε σχετικη αποφαση για την προσαγωγη του (οι μισοι Ελληνες και παρα πανω χρεωστουν) ενω αυτοι βασιστικαν σε καποια ....καταγγελια -οπως του ειπαν -προφανως των κατσουλιεριδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Η συνεχεια του 1:50 για καποιο λογο χαθηκε)Φυσικα η μεταφορα τροφιμων ουτως η αλλως δεν απαγορευοτανε οπως το δηλωσε ο ιδιος ο Διοικητης Κασμιρογλου στους αστυνομικους τηλεφωνικως,παρουσια του π.Δημητριου.Το ΕΛΑΧΙΣΤΟ λοιπον που περιμενουμε απο τον κ.Δεντια ειναι να τιμωρισει πιθαρχικα τους αστυνομικους,με κοινοποιηση την κοινοτητα και τον Π.ΔΗΜΗΤΡΙΟ αν δεν θελει να πριονιζεται η καρεκλα του.Οι ενοχοι αρχιζουν να χανουν τον υπνο τους.

      Διαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι γίνεται στο άγιο Όρος,αλλά μήπως Ο.πρέπει να ερευνήσεις
    ΤΙ γίνεται στη σχετικά νεοσυσταθείσα μητρόπολη Σύμης;Σήμερα γύρισα
    από κει και το ΤΙ άκουσα δε λέγεται!!Κυρίως με το Ιερό Προσκύνημα
    του Πανορμίτη!Συγκεκριμένα ΔΕΝ έχω πάντως ΟΛΗ η Σύμη ΨΕΓΕΙ το δεσπό
    τη,που είναι εκ παραλλήλου και ηγουμενος στο συγκεκριμένο μοναστήρι
    !!Αν έχεις εκεί ανθρώπους,ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ψάξεις........!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντως το θεμα θελει πολυ προσοχη.Οποιαδηποτε καταγγελια πρεπει να ειναι και ενυπογραφη.Διοτι το να δημιουργουνται θεματα εκ του μη οντως,του οχλου συνεργουντως,ειναι στραγαλια για τους εγκαθετους των αβαπτιστων δυτικων.Αυτοι κυριως ειναι εκεινοι αυτοι που θελουν να χασει ο κοσμος την εμπιστοσυνη του στην Εκκλησια και χρησιμοποι -ουν καθε μηχανισμο που δουλευουν για αυτους (καναλια κλπ).Και οι μονιμως διαμαρτηρομενοι,ειναι αυτοι που συνηθως δεν εχουν καμμια σχεση με την Εκκλησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου