Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ 

ΟΙ ΜΥΘΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ CERN.






O  κ. Κώστας Σιαμάκης 

γράφει στο κείμενό του 

για το CERN :



Θα ανακαλύψουν κι αυτές οι σταρ το «σωματίδιο του θεού». 

κι  αυτό μεν δεν το βρίσκουν, αλλά στην πύλη της καταπακτής των έστησαν εξ αρχής ως έμβλημά τους το άγαλμα του κιναίδου – χορευτού ινδικού θεού Σίβα. 

αντιχριστιανική υστερία. 

και ικανοποιούν τη φθονερή και σπάταλη ματαιοδοξία τους με το ότι για το βίτσιο τους τα κράτη υποχρεώθηκαν να κάνουν τη μεγαλείτερη δαπάνη. 

η ίδια υστερία διακατέχει και τις κυβερνήσεις των. 

κι  αντί ν’ αστρονομούν, μυθολογούν.


========


 Τρομερό!  

Εμείς οι Όρθόδοξοι  Έλληνες σε καιρούς δυστυχίας του λαού μας πληρώνουνε για το Σερν τόσα εκατομμύρια κάθε χρόνο όπως το δημοσιεύσαμε, και αυτοί βάζουν ινδουιστικές θεότητες;

Αντί να βάλουν το άγαλμα έστω κάποιου Επιστήμονα, αρχαίου όπως του Αριστοτέλη, του Θαλη του Μιλήσιουq

 Ή αν ήθελαν θρησκευτικό θέμα, να έβαζαν κάτι Χριστιανικό, ενα Σταυρό, την Ανάσταση, κάτι!

Ας μην μας το παίζουν Επιστήμονες λοιπόν αλλά φιλόσοφοι, άποστάτες του Χριστιανισμού, θεολόγοι της παγκόσμιας συγκριτιστικής θρησκείας αφού αυτό πρεσβεύουν οι ινδουιστές και οι Πανθρησκειακοί Οικουμενιστές.


Δημοσιεύουμε φωτογραφίες του αγάλματος, η μία είναι τρομακτική, όταν ο Σίβα ρίχνει τη σκιά του επάνω στο κτίριο του Σερν.

Συμβολισμός τροκακτικός! 

Δημοσιεύουμε και διάφορα σχετικά σχόλια, που αναρτήθηκαν στις παρακάτω διευθύνσεις:

Τι δουλειά έχει το άγαλμα του Shiva των Νεφελίμ στο Cern;

Τι δουλειά έχει το άγαλμα του Shiva των Νεφελίμ στο Cern? Του άρχοντα των εκατόχειρων Σίβα (γνωστό βασιλέα Νεφελίμ, σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις) 
Τον άρχοντα των εκατόχειρων Σίβα (γνωστό βασιλέα Νεφελίμ, σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις) έστησαν στην πλατεία, στην είσοδο, αλλά και σε πολά σημεία μέσα στο CERN νομίζεις και θα τους φέρει ..........γούρι για να λειτουργήσει ξανά το πιο μεγάλο αλλά και ακριβό μηχάνημα που κατασκεύασε ποτέ ο άνθωπος.
Τον άρχοντα των εκατόχειρων Σίβα (γνωστό βασιλέα Νεφελίμ, σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις) έστησαν στην πλατεία, στην είσοδο, αλλά και σε πολά σημεία μέσα στο CERN νομίζεις και θα τους φέρει ..........γούρι για να λειτουργήσει ξανά το πιο μεγάλο αλλά και ακριβό μηχάνημα που κατασκεύασε ποτέ ο άνθωπος.
Σχόλιο επισκέπτη
Η κυβέρνηση της Ινδίας, λοιπόν, διάλεξε τον Σίβα, τον θεό της καταστροφής, για να «κοσμήσει» τον αύλειο χώρο του CERN.
Και οι «φωστήρες» της επιστήμης τον δέχτηκαν!
Λίγα μέτρα μακριά από το άγαλμα του Σίβα, έστησαν και μία
επεξηγηματική πλάκα, το κείμενο της οποίας θα χάριζε παμψηφεί στον συντάκτη του το Νόμπελ Παραπλάνησης, εάν υπήρχε τέτοιο βραβείο.
Η πλάκα αυτή αναγράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Ο Σίβα συμβολίζει την “Σάκτι”, ή δύναμη της ζωής, στην ινδουστική Τριάδα.
Είναι ο Δημιουργός, ο Στυλοβάτης και ο Καταστροφέας». Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Σίβα παρουσιάζεται σαν να ενσωματώνει τις ιδιότητες και των άλλων δύο μεγάλων θεών του Ινδουισμού, δηλαδή του Βράχμα και του Βισνού. Και η Σάκτι, στην πραγματικότητα, δεν είναι ο ίδιος ο Σίβα, αλλά το θηλυκό ταίρι του, η προσωποποίηση της θηλυκής θεϊκής δύναμης, η οποία συνοδεύει καθέναν από τους τρεις μεγάλους θεούς του Ινδουισμού. Με άλλα λόγια, η εκδοχή για τον Σίβα την οποία ασπάζεται μία αίρεση του Ινδουισμού (ο Σαϊβισμός) παρουσιάζεται ως αντιπροσωπευτική ολόκληρου του Ινδουισμού.
Παρακάτω, η πλάκα περιέχει αποσπάσματα από γραπτά του Αμερικανού φυσικού Fritjof Capra, ο οποίος έχει επιδοθεί, μεταξύ άλλων, σε ένα κατά το δοκούν (και κατά το οικονομείν) πάντρεμα των ινδικών θρησκευτικών δοξασιών με τη σωματιδιακή φυσική:
«Η σύγχρονη φυσική έχει δείξει ότι ο ρυθμός της δημιουργίας και της καταστροφής δεν εκδηλώνεται μόνο στην αλλαγή των εποχών και στη γέννηση και το θάνατο όλων των ζωντανών πλασμάτων, αλλά αποτελεί επίσης την ίδια την ουσία της ανόργανης ύλης. Για τη σύγχρονη φυσική, λοιπόν, ο χορός του Σίβα είναι ο χορός της υποατομικής ύλης. [...] Η μεταφορά του κοσμικού χορού ενώνει την αρχαία μυθολογία, τη θρησκευτική τέχνη και τη σύγχρονη φυσική».
Παρόλο που είναι φανερό ότι αυτή η αρλουμποένωση των πιο ετερόκλητων πραγμάτων δεν αντέχει σε καμμία σοβαρή κριτική, αισθάνομαι ότι ένα σημείο της πρέπει οπωσδήποτε να σχολιαστεί: Ποια καταστροφή συντελείται με την αλλαγή των εποχών, ρε ζωντόβολο, ρε αλητήριε; Επειδή εσύ και το συνάφι σου θέλετε να νομιμοποιήσετε την καταστροφή, μας υποβάλλετε με το στανιό την ιδέα ότι αυτό το σπάνιο φαινόμενο είναι πανταχού παρόν, ακόμα και στις πιο ομαλές και αρμονικές τροπές των εποχών και της ζωής;
Στην ιστοσελίδα του, ο κύριος Fritjof Capra επαίρεται για το γεγονός ότι η πλάκα περιέχει αποσπάσματα από το βιβλίο του The Tao of Physics. Για το βιβλίο αυτό, δύο συνάδελφοί του έγραψαν:
Jeremy Bernstein: «Αυτό που κανένας δεν χρειάζεται, κατά τη γνώμη μου, είναι ετούτο το ρηχό και ιδιαίτερα παραπλανητικό βιβλίο».
Leon M. Lederman: «Ξεκινώντας με λογικές περιγραφές της κβαντικής φυσικής, [ο Fritjof Capra] κατασκευάζει περίπλοκες προεκτάσεις, απ’ τις οποίες απουσιάζει τελείως η κατανόηση του πόσο προσεκτικά συνυφαίνονται το πείραμα κι η θεωρία και του πόσο αίμα, ιδρώτας και δάκρυα μπαίνουν σε κάθε επώδυνη πρόοδο» (ο τονισμός δικός μου).

10 σχόλια:

  1. Κύριε Οδυσσέα μένουμε άφωνοι, άλαλοι, ενεοί με τις αποκαλύψεις σας. Δυστυχεί η Ελλάδα οικονομικά και τα εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα των Ελλήνων, όπως αποκαλύψατε πηγαίνουν σε δραστηριότητες που μάλλον δεν είναι καθαρά επιστημονικές αλλά έχουν συγκρητιστικό πανθρησκειακό οικουμενιστικό υπόβαθρο!!

    Σαν σατανικό δεν είναι, η σκιά του αγάλματος της ινδουιστικής θεότητας του Σίβα να "σκέπει" το κτίριο των επιστημονικών δραστηριοτήτων; Και αν κάποιος έχει αντίρρηση, τί άραγε λέει το κείμενο στην επιγραφή του αγάλματος; Αν λέει αυτά που σχολιάζει ο επισκέπτης του ιστότοπου που αναφέρεται το πράγμα είναι ΦΩΣ - ΦΑΝΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΚΆΝΩ ΛΑΘΟΣ ας με διορθώσει κάποιος, αλλά επαναλαμβάνω κι εδώ το σχόλιο, γιατί τα πράγματα πλέον ξέφυγαν από το επιστημονικό πεδίο και πήγαν στο θρησκευτικό, μυθολογικό, συγκρητιστικό και ό,τι άλλο!

    Μάλλον έχει δίκαιο ο Πειραιώς,

    διεθνώς το σωματίδιο Χιγκς ονομάζεται
    "The God Particle"

    που στα Ελληνικά μεταφράζεται
    "το σωματίδιο θεός",

    δηλ. ότι το σωματίδιο είναι ο θεός, ο δημιουργός.

    Αν διεθνώς το σωματίδιο ονομαζόταν "The Gog's Particle" τότε η μετάφραση "το σωματίδιο του θεού" όπως το μεταφράζουμε εμείς στην Ελλάδα θα ήταν σωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σωματίδιο θεός σημαίνει το σωματίδιο, που είναι ο θεός για τα άλλα σωματίδια, δηλ. είναι ο δημιουργός όλων των άλλων σωματιδίων.

      Βέβαια είναι φανερόν, ότι το σωματίδιο θεός δημιουργήθηκε και αυτό από τον Θεό Δημιουργό του σύμπαντος κόσμου, κατά το βιβλικό: "πάντα δι' αυτού εγένετο, και χωρίς αυτού εγένετο ουδέ εν ο γέγονεν" (Ιω. 1. 2-3).

      Βέβαια, ο ανακαλύψας το σωματίδιο αυτό Βρετανός φυσικός Higgs, δεν έχει καμία σχέση με Ινδουϊσμό, καθ' ότι άθεος (κατά δήλωσή του). Αλλά αυτό βέβαια δεν έχει σημασία. Ακόμη και οι άθεοι μπορεί να ανακαλύπτουν χρήσισμα, για την ανθρωπότητα, πράγματα. Οι ανακαλύψεις δεν είναι εξ άλλου προνόμιο μόνο των Ορθοδόξων.

      ΙΚ

      Διαγραφή
    2. Λίαν αγαπητέ Κε ΙΚ το ότι είμαστε υπόχρεοι σε Σάς, για την απομυθοποίηση του μπαμπούλα στους γραμμωτούς κώδικες, τσιπάκια, κ.λπ., δε σημαίνει ότι ενίοτε δεν θα προβάλλουμε αντιρρήσεις στα σχόλιά Σας.
      Είδατε να υποστηρίζει κάποιος, ότι δεν έχει δικαίωμα προσωπικά ένας επιστήμονας, να είναι άθεος ή άθρησκος ή δεν έχει το δικαίωμα να κάνει επιστημονικές ανακαλύψεις; Ο κάθε άνθρωπος, και ο επιστήμονας, δικαιούται να έχη τα θρησκευτικά πιστεύω του για τον εαυτό του, αλλά δεν έχει το δικαίωμα, εκπροσωπώντας δήθεν την "επιστήμη", να λέει δημοσίως παραπλανώντας το μη εξειδικευμένο κοινό, ότι (δήθεν) "η επιστήμη απέδειξε ότι δεν υπάρχει θεός" και πολύ περισσότερο να κάνει "στρατευμένη επιστήμη" υπέρ του υλισμού (μάταιος κόπος). Γιατί, όντως, αντί να "επιστημολογούν", τους ακούμε να "μυθολογούν" υποστηρίζοντας έμμεσα ή άμεσα ότι "η Επιστήμη απέδειξε πως δεν υπάρχει θεός δημιουργός" και το σωματίδιο είναι η αρχή του παντός. Δεν είμαστε ανυποψίαστοι, γιατί πανεπιστημιόθεν (προ αμνημονεύτων ετών) είχαμε καθηγητές μας να παρουσιάζουν από καθέδρας σαν Επιστήμη την αναπόδεικτη Δαρβίνειο θεωρία περί εξέλιξης των ειδών, χωρίς να την τεκμηριώνουν φυσικά! και μελετώντας εκατοντάδες σελίδων, βλέπουμε ιστορικά πολλούς "επιστήμονες" να είναι ακόμα και ...πλαστογράφοι, για να εξυπηρετήσουν τις υλιστικές τους θεωρίες.

      Αυτό λέμε! Και σίγουρα αυτό λέτε κι εσείς.

      Σε οκτώ μήνες θα είμαστε σίγουροι για το ποιο ήταν το σωματίδιο, που "έπιασαν" αλλά εμείς δεν μπορούμε να το δούμε!
      Ας ελπίσουμε ότι θα είναι τόσο σημαντικό, που θα βοηθήσει να εξαλειφθεί η πείνα στα 3/4 του πληθυσμού της γης. Αν όχι, και απλά τα εκατομμύρια εκ του υτερήματός μας, σπαταλώνται για ένα "πείσμα", ανώφελο, τότε "εάν μη Κύριος οικοδομήσει οίκον" ...

      Αν υποστήριζαν, όπως λέτε, ότι το σωματίδιο είναι "μητρικό" για τα άλλα, η επιστημονική ορολογία θα ήταν "Mother Particle" και όχι "God Particle" ,αλλά όπως και να έχη η θεωρία τους, δεν είναι Επιστήμη αλλά μυθολογία, να λένε ότι είναι "μητρικό σωματίδιο" ή "σωματίδιο θεός", όπως και δεν είναι Επιστήμη η υπόθεση της εξέλιξης των ειδών, κατά τη Δαρβίνειο θεωρία, που την "πασσάρουν" σαν Επιστήμη. Κανείς δεν ήταν παρών στη Δημιουργία, κανείς δεν μπορεί να ξέρη τι συνέβη, πώς συνέβη, πώς ο Θεός τα δημιούργησε. Ο Δημιουργός μπορεί να δημιούργησε την ύλη όπως έχει σήμερα, μπορεί και διαφορετικά, μπορεί και με χίλιους παράλληλους τρόπους φυσικούς και υπερφυσικούς τρόπους να δημιούργησε ό,τι ήθελε.

      Όσο αφορά το άγαλμα του ινδού "θεού", τι κάνουν εκεί στο ΣΕΡΝ, θρησκεία ή Επιστήμη; Αν κάνουν Επιστήμη, δεν έχει τόπο μια ινδουιστική "θεότητα" να σκέπει το Επιστημονικό κέντρο, αν κάνουν θρησκεία, γιατί δεν βάζουν ένα Χριστιανικό Σύμβολο; Εμείς είμαστε οι χρηματοδότες τους, και εκείνοι παίζουν τα θρησκειοφιλοσοφικά παιχνίδια τους; Πού διαφωνείτε;

      Με αγάπη και εκτίμηση
      Ι.Μ.

      Διαγραφή
  3. Eνώ οι κυριοι αυτοι συνεχως ...παρενοχλουν την Θρησκεια όπως σχετικα με την ονομασια το "σωματιδιο του Θεου" και ....πειραζουν τους πιστους, μας κατηγορουν οτι υπερβαινουμε τα ορια μας και μπαινουμε στα χωραφια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν χωρεί ο νους ότι υπάρχουν στην Χριστιανική Ευρώπη, στο σοβαρότερο Επιστημονικό της πείραμα, αγάλματα ινδουιστικών θεών, και ότι μπορεί να αναγράφονται στις επιγραφές έξω από το ΣΕΡΝ και να πρεσβεύουν αστροφυσικοί κ.α. επιστήμονες τα παρακάτω:

    «Ο Σίβα συμβολίζει την “Σάκτι”, ή δύναμη της ζωής, στην ινδουστική Τριάδα. Είναι ο Δημιουργός, ο Στυλοβάτης και ο Καταστροφέας».
    «Η σύγχρονη φυσική έχει δείξει ότι ο ρυθμός της δημιουργίας και της καταστροφής δεν εκδηλώνεται μόνο στην αλλαγή των εποχών και στη γέννηση και το θάνατο όλων των ζωντανών πλασμάτων, αλλά αποτελεί επίσης την ίδια την ουσία της ανόργανης ύλης. Για τη σύγχρονη φυσική, λοιπόν, ο χορός του Σίβα είναι ο χορός της υποατομικής ύλης. [...] Η μεταφορά του κοσμικού χορού ενώνει την αρχαία μυθολογία, τη θρησκευτική τέχνη και τη σύγχρονη φυσική»

    Ώστε έτσι κύριοι επιστήμονες!
    Τέτοια γράφετε στις επιγραφές και στα αγάλματα έξω από το ΣΕΡΝ; ο χορός του Σίβα είναι ο χορός της υποατομικής ύλης! Η μεταφορά του κοσμικού χορού ενώνει την αρχαία μυθολογία, τη θρησκευτική τέχνη και τη σύγχρονη φυσική"!

    Είναι σαν να λέτε: Έξω ο Χριστός, έξω ο αληθινός Δημιουργός!
    "Φύγε Χριστέ από μπροστά μας σκιάχτρο του νου και της καρδιάς". Αποδέχεστε όμως τις θεότητες και τα σύμβολα της ινδουιστικής θρησκείας και της ινδουιστικής θρησκευτικής τέχνης για να τα ενώσετε με την "επιστήμη" σας, τη σύγχρονη φυσική, και ... την αρχαία μυθολογία.

    Δε σας νοιάζει η γνώμη μας; ... μη ζητάτε τότε τα λεπτά μας για να βρίσετε τα πιστεύω μας!
    Ζητήστε τα από τους ομοδόξους σας σιβαϊστές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζουμε αν έχει ερευνηθεί το θέμα της εγκατάστασης της θεότητας του Σίβα, αν και δεν διακρίνονται κάποια στοιχεία, που να πιστοποιούν, ότι είναι το CERN.

      Μην ξεχνάμε, ότι στο CERN εργάζονται και Ινδοί, οι οποίοι είναι Ινδουϊστές και ενδέχεται να φρόντισαν αυτοί για το Σίβα. Το θέμα είναι τι έκαναν οι Ορθόδοξοι Έλληνες, για κάτι αντίστοιχο, αν και το επιστημονικό αυτό κέντρο δεν είναι κέντρο προβολής των θρησκειών.

      ΙΚ

      Διαγραφή
    2. Ο κ .Κώστας Σιαμάκης δεν θα το έγραφε αν δεν ήταν σίγουρος.

      Διαγραφή
  5. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:

    Η Επιστήμη ψάχνει για το Κτιστό.

    Η Θεολογία ψάχνει για το Άκτιστο.

    Καμία σχέση μεταξύ τους. Σε άλλα χωράφια κινείται η μία, σε άλλα η άλλη. Όταν η πρώτη θέλει να μπει στα χωράφια της δεύτερης, τότε δεν είναι Επιστήμη. Όταν η δεύτερη θέλει να μπει στα χωράφια της πρώτης, τότε δεν είναι Θεολογία. Τότε, στην πρώτη χάνεται το ΠΕΙΡΑΜΑ, ενώ στη δεύτερη χάνεται η ΠΙΣΤΗ.

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου